A lecsó a nyár egyik jellegzetes fogása. Friss paprikából, paradicsomból az igazi. Szinte…
    A rozé gumicukor egy bor és egy édesség üdítő találkozása. Amikor egy amerikai…
Hát én tudom, hogy nem leszek népszerű, és lehet, hogy nem is kellene félvállról vennem…
Június 1-jével elkezdődött a nyár, legalábbis meteorológiai értelemben. Igaz az időjárás…
A medvehagyma szezon vége felé, a medvehagymás sorozatom negyedik részeként egy nagyon…
Persze minden író ír titkos történeteket, ki ne tudná? Sőt, csak azt ír mindegyik. Az író…
  Amikor azon gondolkodtam, hogy a medvehagymából mit lehetne készíteni, akkor a…
Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy egyszer a kijevi csirkemellről fogok…
Be kell vallanom, hogy szeretem a színvonalas filmsorozatokat. Van néhány kedvencem,…
  Ezzel a kis írással, Anyukám horgolt figuráival és egy húsvéti recept válogatással…
Citromos sorozatom harmadik és egyben utolsó részének témája a lemon curd , az angol…
Amikor Júliát tizedszer hagyta el a szerelme – a kerek szám nem írói fogás, tényleg éppen…