104403recept

616gasztroblogger




182017. 11.

|2017.11.18.|

Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk ha külön óra után megyek a gyerkőcért - …

172017. 11.

|2017.11.17.|

A brokkoli is egész éves zöldség lett, viszont a kertből frissen szedett termésnél …

082017. 11.

|2017.11.08.|

Színes, gyümölcsös mustárokat a Loire völgyében kóstoltam először. A kastélyok …

072017. 11.

|2017.11.07.|

A krémleveseket sokan azért szeretik mert úgymond nem kell rágni. Ennek a levesnek, …

022017. 11.

|2017.11.02.|

Ez a saláta is maradékból született, akárcsak a kacsamelles, fügés quinoa …

312017. 10.

|2017.10.31.|

Mióta gasztronómiai újságokban is publikálok, kicsit a jövőben élek. Gondolom, …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Legutóbbi születésnapomon vittem ilyen rudakat a kollégáimnak. Volt édes süti is, …

252017. 10.

|2017.10.25.|

Sheperd's pie - így hívják az angolok, és igen, ez egy tipikus angol étel (ami, ha …

232017. 10.

|2017.10.23.|

A sült alma számomra a gyermekkoromat idézi, akkoriban a vaskályha tetején …

212017. 10.

|2017.10.21.|

Az amerikai típusú káposztasalátát (coleslaw) szeretem variálni. Ezúttal egy …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Eddig nem jutott eszembe, hogy mustból levest főzzek. Pedig a már kifacsart …

142017. 10.

|2017.10.14.|

Még van friss zsenge kukorica a piacokon, érdemes ezt a krémes levest elkészíteni …

132017. 10.

|2017.10.13.|

Október a Vegetáriánus Tudatosság hónapja (#vegaoktober), ez alkalomból …

132017. 10.

|2017.10.13.|

Az édesburgonya avagy batáta, arról nevezetes, hogy megszokott ételeinkben …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Ez a ropogós, sajtos-morzsás fedő alatt megbújó krémes tészta éppen alkalmas …

092017. 10.

|2017.10.09.|

A közepes  cukkinik a maximálisan 15-20 centis méretűek még rendelkeznek azzal a …

082017. 10.

|2017.10.08.|

Már nagyon közel volt a fiam 15. ( igen, nem tévedés) születésnapja és még …

062017. 10.

|2017.10.06.|

Amikor gyorsan kell varázsolni valamilyen különleges desszertet, egyszerű …

042017. 10.

|2017.10.04.|

No, persze nem először, viszont olyan tényleg nem volt még, hogy négy napra …

042017. 10.

|2017.10.04.|

Én eddig úgy gondoltam, hogy a camembert sajtot csak egészben lehet kisütni, …

022017. 10.

|2017.10.02.|

A körte és a szeder nagyon jól kiegészíti egymást. A szeder fanyarságát a körte …

302017. 09.

|2017.09.30.|

Azt minden főzés alkalmával úgy kell alakítani, hogy a vegán ételek teljesé …

292017. 09.

|2017.09.29.|

Gyermekkoromban nem szerettem a káposztát.  Általában teljesen puhára főve ettük …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!