118482recept

617gasztroblogger




152018. 07.

|2018.07.15.|

Érik az áfonya a közeli hegyeken, az idén különösen korán. Ilyenkor itt …

132018. 07.

|2018.07.13.|

Nyaralásól hazatérve üres a hűtő, kamra és el is szoktunk a főzőcskézéstől. …

082018. 07.

|2018.07.08.|

Gyerekkorom egyik kedvence a "törvebab" volt, a főzést követő napon, kenyérre …

052018. 07.

|2018.07.05.|

Ez egy nagyon intenzíven sajtos ízű liszt nélküli pizza karfiolból és sajtokból, …

012018. 07.

|2018.07.01.|

A Közel-Keleten reggelire eszik a lecsónak ezt a változatát. Nekünk ez kicsit …

292018. 06.

|2018.06.29.|

Bár úgy tűnik elsőre, hogy ezt a kását csak ráérős reggeleken fogod …

292018. 06.

|2018.06.29.|

Hozzávalók 400 grammos tömbhöz 250 g (hámozott) cukkini 100 g semleges ízű …

292018. 06.

|2018.06.29.|

Csak pár éve fedeztem fel magamnak az egrest. Méltatlanul háttérbe szorult …

252018. 06.

|2018.06.25.|

Míg nagyanyáink 10-20 kg alapanyagnál alább nem adták, ha eltevésről volt szó, mi …

232018. 06.

|2018.06.23.|

A férjem süti a világ legfinomabb, hajszálvékony, “európai” palacsintáit. Én …

132018. 06.

|2018.06.13.|

Kevés szexibb dolgot tudok elképzelni egy illatos, ropogós, rusztikus külsejű, …

132018. 06.

|2018.06.13.|

Kevés szexibb dolgot tudok elképzelni egy illatos, ropogós, rusztikus külsejű, …

132018. 06.

|2018.06.13.|

A spárga és az újkrumpli után újabb főszereplő lép színre a szezonális …

112018. 06.

|2018.06.11.|

10 perc alatt is lehet desszertet készíteni. Persze, ilyenkor nem a házilag …

072018. 06.

|2018.06.07.|

A szezon utolsó spárgás receptje következik egy kedves történettel a bizalomról …

052018. 06.

|2018.06.05.|

A habok és a savanyúk nagyon jó barátok. Ez már a habos ribizlis sütinél és az …

292018. 05.

|2018.05.29.|

Krónikus téliszonyosként az évnek ez a szakasza maga a tökély. Gyönyörű …

272018. 05.

|2018.05.27.|

Citromos, petrezselymes, és kevesebb, mint 30 perc alatt elkészül. Eredetileg egy …

222018. 05.

|2018.05.22.|

Ugye mondtam, hogy az eper és a bodza nálam szerelem? És ők ketten is jól állnak …

202018. 05.

|2018.05.20.|

Eper és bodza: két remek alapanyag, s nekem szerelem is. Mindössze néhány hét áll …

172018. 05.

|2018.05.17.|

A főzelékek szervesen hozzátartoznak a magyar gasztronómiához. Friss …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Tavaly készült ez a saláta maradékokból. Nem került fel időben a blogra, elmúlt …

142018. 05.

|2018.05.14.|

spárga leveles tésztában - mindenkinek, aki már unja a spárga-lágytojás …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!