104403recept

616gasztroblogger




202017. 11.

|2017.11.20.|

Szerencsére még mindig elég elérhető áron lehet hozzájutni cukkinihez. Épp ebből …

172017. 11.

|2017.11.17.|

Maradjunk a káposztánál. Ami az amcsiknak a coleslow, az nekünk lehet a …

152017. 11.

|2017.11.15.|

Bevallom: leves függő vagyok. Lelkesedem, rajongok érte. Minden fajtájáért …

132017. 11.

|2017.11.13.|

Törökméz. Karinthy Frigyes Új görbe tükre szerint: Nyúlós, fehér gummianyag, …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Tudom, túlzónak tűnhet egy önálló poszt és a mennyei jelző, de higgyétek el, …

052017. 11.

|2017.11.05.|

Uncle Ben's édes-savanyú csirke. Ezzel a klasszikussal már többször kísérletet …

032017. 11.

|2017.11.03.|

Nem, a képen nem egy sütőtök krémleves látható. Annál sokkal izgalmasabb. Ezzel …

032017. 11.

|2017.11.03.|

...tisztára olyan mint egy burgonyapüré, de ez sokkal jobb! Pofon egyszerű …

012017. 11.

|2017.11.01.|

A kenyér, ha házi, akkor olyan íze van, mint amit az ember elképzel, hogy anno ilyet …

302017. 10.

|2017.10.30.|

Talán a leggyakrabban sült zöldségek készülnek a sütőnkben. Nagyon praktikus …

272017. 10.

|2017.10.27.|

Esős, borongós az idő? Végre hétvége? Jólesne egy kis kényeztetés? Hát akkor …

252017. 10.

|2017.10.25.|

Van már birsalmasajt a blogon, de ez most egy kicsit más. Az idén nálunk is …

252017. 10.

|2017.10.25.|

Sheperd's pie - így hívják az angolok, és igen, ez egy tipikus angol étel (ami, ha …

242017. 10.

|2017.10.24.|

A répa minden évszakban csodálatos zöldség, de így ősszel-télen különösen …

232017. 10.

|2017.10.23.|

A parmezánt kisebb-nagyobb darabokban szoktam venni. Amikor a sajt elfogy, a vastagabb …

232017. 10.

|2017.10.23.|

Sokféleképpen lehet felhasználni ezt az egészséges és nagyon finom zöldséget. …

162017. 10.

|2017.10.16.|

Egy étel, ami több mint köret és ami elhozza az ősz ízeit. Rizs, hagyma, fokhagyma, …

132017. 10.

|2017.10.13.|

Október a Vegetáriánus Tudatosság hónapja (#vegaoktober), ez alkalomból …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Maradt egy adag főtt basmati rizsem és egy fél fej lila káposztám. Aztán nem volt …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Ezer plusz egy éve nem írtam már ide semmilyen receptet, viszont a következő étek …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Ne tessék megrettenni attól a jelzőtől, hogy vegán. Igen, tény, hogy semmi állati …

092017. 10.

|2017.10.09.|

 Az egyik kedvenc őszi salátám ez. Külön-külön a lencse-csicseri, …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Meggyőződésem, hogy a főzés művészet, ugyanolyan nemes művészet, mint a …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Így ebben az őszi, hűs időkben vágyunk a kényeztető finomságokra. Amikor …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!