Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Ne tessék azonnal hátra hőkölni! A nyelv egy nagyon ízletes, ámde megosztó belsőség. Van…
Vaddisznó karaj vadasan, áfonyával, hagymás pirított krumplival A húst főzés előtt…
...és mégsem telt el úgy a tél (vége), hogy ne csináltam volna vad ételt...Mondom ezt úgy…
Először próbáltam vadast főzni gombából, de szerintem nem utoljára, mert nagyon ízlett a…
Tartozom egy vallomással: a képen szereplő vadas kivételesen sertéscombból készült
Megmondom őszintén, eleddig nem ismertem ezt a, nevezzük immár nevén, „hányásmártás”…
A maradék marhahátszínből úgy döntöttem, hogy vadast főzök, így lett egy fazék finom…
Nem, nem klónozott állatokról van szó és a Hortobágyi Nemzeti Park sem lesz az új…
Megmondom őszintén, eleddig nem ismertem ezt a, nevezzük immár nevén, „hányásmártás”…
A maradék marhahátszínből úgy döntöttem, hogy vadast főzök, így lett egy fazék finom…
Klasszikusokat elkészíteni mindig kihívás és öröm egyszerre. És ez az étel klasszikus a…