Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Hát igen, kb. évente egyszer szoktam vadast főzni és ennek most van itt az ideje, hisz…
Ez a téma már eleve érdekes, mert ahány ház, annyi szokás alapon millió változata létezik…
A vadas amolyan ronda, de szeretjük típusú étel. Készítettem már mindenféle húsalappal,…
Vadas itt, vadas ott. Nálam néha mindenhol. Merthogy nemcsak a marha jó imígyen. Egy…
Aki szereti a telt, kissé pikáns ízeket - na meg persze a nyulat -, igazából annak…
Hozzávalók 4 személyre:1 kisebb nyúl, 1 nagy fej hagyma, 3-4 cikk fokhagyma, 1 evőkanál…
A család férfi tagjainak örömére vettem néhány pulykanyakat pörköltnek. Ők azt…
Egy igazán vajpuha, pikánsan savanykás marhahús-étel. Legjobb, ha egy vastagabb lábszár…
Gyönyörű fiatal - majdnem borjúhús minőségű -  marha vastaglapockát találtam a…
Az eredeti vadas marhahússal készül, de igazából nem szeretem a marhahúst, viszont a…
Decemberi vágásból 3 darab sertésszív várta a sorát a fagyasztóban. Vadast főztem belőle…