153156recept

617gasztroblogger




142019. 05.

|2019.05.14.|

Másnap is puha volt, és lehetett belőle tisztességes szeletet vágni! Az …

232019. 04.

|2019.04.23.|

A nyárson sült hús mindig nyerő, ha kevés hússal akarunk több embert jóllakatni. …

172019. 04.

|2019.04.17.|

Újabban heti egyszer járunk bevásárolni, mert egyszerűen annyi munkánk lett …

142019. 04.

|2019.04.14.|

ÉP rántott gombát kért ebédre, ez a puffancs meg olyan jól sikerült, hogy …

122019. 04.

|2019.04.12.|

Az elmúlt hetekben mikor épp nem zuhogott, akkor a gyerekekkel kertészkedtünk …

032019. 04.

|2019.04.03.|

Gyors mártogatós de akár főétel is lehet ez a zöldségkrém. Fűszerezéstől …

012019. 04.

|2019.04.01.|

Egészséges és kevés kalória. Most kelkáposztalevélből készült padlizsános …

012019. 04.

|2019.04.01.|

Tudom, néha sokkal egyszerűbb a munkahelyi menzán enni, mert akkor nem kell a …

232019. 03.

|2019.03.23.|

Egészségetekre! Fotó: Kiss László Zabaglione, sabayon vagy magyarul …

162019. 03.

|2019.03.16.|

A kérge ropogós, a belseje még másnap is pihe-puha! A nagyobbik fiam nem …

112019. 03.

|2019.03.11.|

Friss gyümölcsökkel még finomabb! Emlékeztek a naaagy dobozos …

092019. 03.

|2019.03.09.|

Szerintem az a jó hétvégi kaja, amelyikkel nem kell sokat vacakolni, így jut …

062019. 03.

|2019.03.06.|

„Emlékezz ember porból vagy és porrá leszel!” - mondta mindig a dédi …

012019. 03.

|2019.03.01.|

A múltkor a banán csak nem akart elfogyni, főleg, hogy a nagy újabban kitalálta, …

272019. 02.

|2019.02.27.|

A múltkori sült zellerrel kapcsolatban rengeteg visszajelzést kaptunk. Többek …

242019. 02.

|2019.02.24.|

Nem folyik ki és a benne lévő fűszerek megkönnyítik az emésztést! …

192019. 02.

|2019.02.19.|

Sétáltam a nagy kockaköveken és közben hagytam, hogy átjárjon a tavasz. …

152019. 02.

|2019.02.15.|

Olyan puha belül, hogy szinte a hús magától leválik a csontról. Mikor a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!