122425recept

617gasztroblogger




142018. 09.

|2018.09.14.|

Érnek már a finom körték is, tényleg itt van az ősz. A heti tarokkpartinkra hozta …

262018. 07.

|2018.07.26.|

Ezt a receptet azóta őrizgetem, mióta láttam Borbás Marcsi műsorában. Aztán …

252018. 07.

|2018.07.25.|

Kaptam egy zacskónyi nyári almát. Nem is kellett gondolkodnom, mi legyen belőle, mert …

242018. 07.

|2018.07.24.|

Nagyon nagy kedvencünk a Pavlova torta, de bevallom, nem mindig sikerül, mert …

292018. 06.

|2018.06.29.|

A karfiolt nagyon szeretem. Már írtam egyszer arról, hogy nem is értem, miért nem …

092018. 06.

|2018.06.09.|

Mindenki másképpen szereti a tojást. Én például a krémes, remegős rántottát …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Ugyanaz, mint a rizskoch, csak kölessel. Egy gazdagabb leves után tökéletes fogás …

152018. 05.

|2018.05.15.|

A gluténérzékenységben van jó is. Például olyan terményeket is megeszem, amiket …

062018. 05.

|2018.05.06.|

A húslevese. A zserbója.A töltött káposztája.A fekete szeme. A barna bőre.A mély …

282018. 04.

|2018.04.28.|

Nem tudom megfigyeltétek-e már, hogy a karfiolokat általában úgy árulják, hogy egy …

162018. 04.

|2018.04.16.|

Egy egyszerű vaníliás muffint is felvirágoztathatunk, tavaszi színekbe …

162018. 04.

|2018.04.16.|

Egy egyszerű vaníliás muffint is felvirágoztathatunk, tavaszi színekbe …

132018. 04.

|2018.04.13.|

Az idén annyira elmaradt a tavasz, hogy komolyan azt hittem, sosem lábalunk ki a …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Ez az egyszerű kis mártás számomra olyan olaszos jellegű fogás, egyrészt mert …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Ma mosogatás közben... a mosogatáson jártak a gondolataim. Agatha Christie …

052018. 04.

|2018.04.05.|

Húsvét utáni maradékhasznosítás. Bár most húsvét előttről, a böjtből maradt …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Egy ritka egyszerű poszt következik. Inkább csak ötlet, de ha David Lebovicz külön …

192018. 03.

|2018.03.19.|

Egyre inkább vágyjuk a tavaszt.. a színeket a tavaszi illatokat. Ez a márciusi …

122018. 03.

|2018.03.12.|

Egy igazi télvégi, tavaszeleji böjtbeillő saláta.Furcsa módon még nem csináltam, …

212018. 02.

|2018.02.21.|

Ez a burgonya olyan ízletes, hogy önmagában is ehető egy salátával. De remekül …

252018. 01.

|2018.01.25.|

Az utóbbi hónapok legkerekebb ételét sikerült ma exhas összedobnom. Tesis-krumplit …

042017. 12.

|2017.12.04.|

Már sütöttem ezt a tésztát, banánkenyér néven. Ez  muffin teljesen ugyanaz, …

172017. 11.

|2017.11.17.|

Maradjunk a káposztánál. Ami az amcsiknak a coleslow, az nekünk lehet a …

092017. 10.

|2017.10.09.|

Meggyőződésem, hogy a főzés művészet, ugyanolyan nemes művészet, mint a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!