99119recept

616gasztroblogger




142017. 08.

|2017.08.14.|

Szilvásgombóc! ó-ó-ó-ó!A felszín édes hó...Rajta aranyszínű morzsa …

132017. 08.

|2017.08.13.|

Igazi nyári torta a testvérem szülinapjára: mákos lapok, sárgabarack-kompót, …

132017. 08.

|2017.08.13.|

Az ember életében vannak olyan meghatározó ételek, melyeket gyerekkorban kapnak meg, …

122017. 08.

|2017.08.12.|

Mondtam már, hogy szeretjük a pitéket? :) Ezúttal szilvásat készítettem. Ugye …

112017. 08.

|2017.08.11.|

E különleges édességhez egy cataniai cukrász receptjét vettük alapul: A …

022017. 08.

|2017.08.02.|

A clafoutis egy csodás francia desszert, amely eredeti recept szerint fekete magozatlan …

022017. 08.

|2017.08.02.|

A clafoutis egy csodás francia desszert, amely eredeti recept szerint fekete magozatlan …

252017. 07.

|2017.07.25.|

Ez a finomság bármikor meg tudja menteni a napot, főleg ha hipp-hopp vendégeink …

132017. 04.

|2017.04.13.|

Kedvenceim közé tartozik a gyümölcs-hús kombináció, ezt tükrözi a következő …

302017. 03.

|2017.03.30.|

Már pár hónapja készülök megsütni ezt a csigát. Szeretek friss, édes kelt …

302017. 03.

|2017.03.30.|

A megunhatatlan brownie... szilvával is nagyszerű! Még ősszel készült a süti, de …

062017. 03.

|2017.03.06.|

Vészesen megcsappant az anyukámtól kapott dió készletünk, így kénytelen voltam …

242017. 01.

|2017.01.24.|

»HOZZÁVALÓK«- 25 dkg liszt- 25 dkg ricotta- 20 dkg margarin- 3 dkg porcukor- 1 tasak …

102017. 01.

|2017.01.10.|

Ma elkészítettem életem első, de biztosan nem utolsó gyümölcskenyerét! Az …

012017. 01.

|2017.01.01.|

Hozzávalók : - 50 dkg liszt- egy csipet só- 1 nagy doboz tejföl ( 20%-os )- 20 …

262016. 12.

|2016.12.26.|

Juci lányom saját készítésű gasztroajándékot kért. Valami chutney-t például. …

232016. 12.

|2016.12.23.|

Nálunk idén ez lesz a Karácsonyi menüben a főfogás, pár napja készítettem …

212016. 12.

|2016.12.21.|

160 Ez a "PITE”. Igen! Kikísérleteztem, hogyan tudom az Unicum Szilva karakteres …

212016. 12.

|2016.12.21.|

Készítsünk házilag szaloncukrot, finom, tartalmas édesség, gasztroajándéknak is …

212016. 12.

|2016.12.21.|

Hozzávalók : a tésztához- 375 g liszt- 250 g vaj- 125 g porcukor- 1 közepes …

212016. 12.

|2016.12.21.|

Hozzávalók : - kb. 30 dkg szilva- kb. 10 dkg aszalt szilva- 2-3 ek. nádcukor- …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!