Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Nem vagyok mesterszakács
Úgy hat évvel ezelőtt volt szerencsém először, egy andalúziai étteremben sous vide…
Nem vagyok mesterszakács
A sous vide eljárás egyre elterjedtebb, mégis arra gondoltam, hogy egy külön bejegyzésben…
Nem vagyok mesterszakács
Mindig is szerettem volna egyszer Benedek tojást készíteni. Eddig valahogyan nem adta ki.…
Nem vagyok mesterszakács
Most, hogy nyakig vagyok a sous vide mini sorozatom szerkesztésében, az első, ami eszembe…
Nem vagyok mesterszakács
Imádom a lágy tojást pohárban. Gyermekkoromban gyakran volt hétvégén reggelire, hogy…
Nem vagyok mesterszakács
A kacsacombot semmiképpen nem hagytam ki volna a sous vide eljárással előkészített…
Nem vagyok mesterszakács
Ez a hátszín kimaradt a sous vide sorozatból, pedig nagyon is emlékezetes volt. Igaz,…
Nem vagyok mesterszakács
Mikor van a zöldségeknek szezonja, ha nem most? Elképesztően zsenge, édeskés, friss és…
Csak, mert szeretem
sous vide őszibarack tányérdesszertBoldogság a köbön, mivel egy hétig nálam volt ez a…
Csak, mert szeretem
kolbászos rizzsel töltött tintahalEz is egy remekül sikeredett darab :) Talán ez volt a…