Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Pizzára emlékeztető sertésszelet paradicsommal, sajttal, olasz fűszerekkel, bazsalikommal…
Hogyan lehet finom, szaftos tölteléket készíteni?Egyszerűen; nézzünk körül a boltban és…
Az ígéret szép szó......és én ezt tudom jól.Mint azt egy korábbi „kenegetőmnél”…
A babona szerint az év utolsó napján malacot kell enni. Sajnos malac éppen nem volt…
Én nem tehetek róla; vannak ízek amiket imádok illetve vannak íz párosok amelyeket szinte…
Egy, a közelmúltban folytatott baráti beszélgetésem kapcsán elgondolkodtam.Tudom ez…
Nagy kedvencünk a karaj, szeretjük ezerféleképpen elkészíteni, és nem, nem lesz száraz,…
Az árpagyöngy felettébb gazdag  A-, B1-, B2-, B5-, B6-vitaminokban, fehérjében és…
Nem először készítem a belga gazda kedvencét karajjal. Annyira zseniális ez a formáció -…
Juhtúróval töltött, göngyölt sertés karaj Van egy jókora darab csontos karaj a hűtőben…