108918recept

616gasztroblogger




202018. 01.

|2018.01.20.|

Ennek az ételnek a lelke a mártás, a többi már csak ráadás :)A házi krokett …

202018. 01.

|2018.01.20.|

– Nos, Pál úr, mi ma az ebéd? – kérdi a hazaérkező kapitány, kardját leoldva …

122018. 01.

|2018.01.12.|

Sokszor készítek különböző fűszerezéssel csülköt, így történt ez ezzel a …

082018. 01.

|2018.01.08.|

sertésszűz diómártással és diós jázmin rizzselSzeretjük a sertésszüzet. Mindig …

012018. 01.

|2018.01.01.|

A disznófül a magyar gasztronómia kedvelt alapanyaga, mindenekelőtt …

282017. 12.

|2017.12.28.|

A néphagyomány szerint az év első napján lencsét, babot, borsót..... kell …

222017. 12.

|2017.12.22.|

Áldott, békés ünnepeket kívánok! Lehet, hogy valaki furcsállja, hogy …

212017. 12.

|2017.12.21.|

Ha nem hagyományos töltött káposztát készítenétek karácsonyra, hoztam egy zalai …

182017. 12.

|2017.12.18.|

Igazi főétel az ünnepekre. Akár délelőtt előkészíthető, aztán csak sütni kell …

162017. 12.

|2017.12.16.|

De azt is írhatnám, hogy készüljünk és hangolódjunk a Karácsonyra olyan …

302017. 11.

|2017.11.30.|

Egy igazán ütős hétvégi főétel. A legfinomabb magyar ételek közt tartják …

232017. 11.

|2017.11.23.|

Hozzávalók 4 személyre:2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj;a …

192017. 11.

|2017.11.19.|

»HOZZÁVALÓK«- kb 70 dkg szűzpecsenye- só, bors, - aprított rozmaring és …

182017. 11.

|2017.11.18.|

Még tudtam venni olcsó, szép paprikákat a piacon, így egy szezonzáró fogást …

172017. 11.

|2017.11.17.|

A hidegebb idő beköszöntével egyre gyakrabban kerül a tányérunkra egy-egy nem …

122017. 11.

|2017.11.12.|

Rendkívül örvendetes, hogy önálló sorozatot kapott a töltött káposzta, mert nagy …

042017. 11.

|2017.11.04.|

Az elmúlt időszakban többször palacsintát sütöttem ebédre, és nemcsak édes …

012017. 11.

|2017.11.01.|

Hozzávalók (4 személyre): 2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj;a …

292017. 10.

|2017.10.29.|

 Közeledik a Reformáció ünnepe. Két éve játékot hirdettem ebből az …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Sokszor készítek Stefánia szeletet, a közepében megbújó tojással viszont mindig …

222017. 10.

|2017.10.22.|

A hosszú hétvégére egy egyszerűen összeállítható tepsis hús készült nálam, …

012017. 10.

|2017.10.01.|

A természet varázslatosan önelemző és tudatos. Leggazdagabb kifejező módján …

262017. 09.

|2017.09.26.|

Sárikámtól kaptuk ezeket a kis bográcsokat. Éppen illenek ehhez a leveshez. Egy …

262017. 09.

|2017.09.26.|

Az utolsó pár szem nap érlelte paradicsomot szedtem le kertben, és gondoltam …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!