153156recept

617gasztroblogger




302019. 04.

|2019.04.30.|

Sonka maradék felhasználására is jó lehet, ha kisebb mennyiséget készítünk. Vagy …

222019. 04.

|2019.04.22.|

Vendégeim voltak tegnap, úgyhogy kolbászt töltöttem és sütöttem. Három félét …

182019. 04.

|2019.04.18.|

 Mit főzzünk húsvétkor, ami hagyományos, mégsem unalmas? Nincs válaszom, …

172019. 04.

|2019.04.17.|

Éppen elkészült húsvétra a házi karajból érlelt sonkám. Fel is írtam a …

282019. 03.

|2019.03.28.|

Maradjunk a húsoknál. A dagadó méltatlanul mellőzött része a sertésnek, pedig …

222019. 03.

|2019.03.22.|

A sertéshúsból készült pörköltek, tokányok a kedvenceink közé tartoznak, így …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Közeleg a húsvét, ilyenkor sokan sütnek kolbászt is, illetve itt van már lassan a …

192019. 03.

|2019.03.19.|

Ma ismét maradékhasznosítós ebédem volt, így hát korrekt receptet ne várgyatok. …

092019. 03.

|2019.03.09.|

Szerintem az a jó hétvégi kaja, amelyikkel nem kell sokat vacakolni, így jut …

072019. 03.

|2019.03.07.|

Be kell vallanom, még ha nem is "trendi" - diéta ide vagy oda -, de mi …

072019. 03.

|2019.03.07.|

Ezt az egyszerűen elkészíthető gombás hússzelet tálalhatjuk hétköznap ebédre, …

112019. 01.

|2019.01.11.|

Ebédre egy egyszerű sült húst terveztem be, és ilyenkor általában a sertéstarját …

262018. 12.

|2018.12.26.|

Ezt most itten egy teljesen indokolatlan morzsás poszt - mondhatnám, de meg tudom …

162018. 12.

|2018.12.16.|

Ha tettünk el télire lecsót, akkor sok időt megtakaríthatunk a karácsony előtti …

082018. 12.

|2018.12.08.|

Egy remek alternatíva a bolti seízű, ráadásul irgalmatlanul drága szalámik …

012018. 12.

|2018.12.01.|

Leginkább azért írom le, hogy nekem meglegyenek a mennyiségek. Olcsó, kiadós, finom …

252018. 11.

|2018.11.25.|

Hosszú évekig elképzelhetetlen volt a vasárnap rántott hús nélkül, aztán egy …

202018. 11.

|2018.11.20.|

Régi klasszikus, de szerintem én még soha sem ettem. És épp volt is minden hozzá …

292018. 10.

|2018.10.29.|

Elméletileg ősz van, de csak naptárilag. Pedig írhattam volna, hogy itt az ideje a …

232018. 10.

|2018.10.23.|

 A birsalma jöhet minden féle formában. Szeretem a birsalmasajtot, a levest, a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!