115632recept

617gasztroblogger




232018. 06.

|2018.06.23.|

Sertés pörkölt nokedlivel, tejföllelMai ebédem:Hasonló ételeim sertésből ...: …

052018. 05.

|2018.05.05.|

Egy igazán szép darab malackarajt vásároltam, és a tervem mindenképpen az volt hogy …

262018. 04.

|2018.04.26.|

A héten két dolog is megdöbbentett. Az első, hogy a facebookon az oldalam …

232018. 04.

|2018.04.23.|

 A toros káposzta feljavított változata. A recept ugyanaz, csak egy marék …

132018. 04.

|2018.04.13.|

 Minden kis tepsiben volt valami, amikor kedvet kaptam egy kis fasírthoz. …

192018. 03.

|2018.03.19.|

Ha valakit nem érdekel, hogy miért a dánok a világ legboldogabb népe, akkor csak …

122018. 03.

|2018.03.12.|

Minden évben elteszem a kokárdákat egy biztos helyre, hogy ne kelljen keresni. Csak …

102018. 03.

|2018.03.10.|

A hétvégére pár szelet sertéskarajt vásároltam még a hét közepén, igaz akkor …

062018. 03.

|2018.03.06.|

Esik az eső, és hiába írunk márciust, nyirkos hideg reggelre ébredtünk ma is. …

222018. 02.

|2018.02.22.|

Egyszerű, hétköznapi jugoszláv egytálétel, mely eredetileg szerb rizses hús névre …

202018. 02.

|2018.02.20.|

Sertés darált húst mititei (mics) fűszerkeverékkel ízesítünk, szeletelt …

102018. 02.

|2018.02.10.|

Ismét egy sous vide (szuvid) kísérleten vagyunk túl, aminek a tárgya egy jókora …

302018. 01.

|2018.01.30.|

Nekem sokszor gondot okoz, hogy éppen mit is főzzek ebédre, főként télen milyen …

272018. 01.

|2018.01.27.|

Már nagyon régóta nem vágunk disznót. Ennek sok oka van, de néha sajnálom, hogy …

222018. 01.

|2018.01.22.|

Hozzávalók 4 személyre:2 kisebb sertésbélszín, só, bors, 5 dkg vaj;a körethez: 1 …

202018. 01.

|2018.01.20.|

Ennek az ételnek a lelke a mártás, a többi már csak ráadás :)A házi krokett …

202018. 01.

|2018.01.20.|

– Nos, Pál úr, mi ma az ebéd? – kérdi a hazaérkező kapitány, kardját leoldva …

122018. 01.

|2018.01.12.|

Sokszor készítek különböző fűszerezéssel csülköt, így történt ez ezzel a …

082018. 01.

|2018.01.08.|

sertésszűz diómártással és diós jázmin rizzselSzeretjük a sertésszüzet. Mindig …

012018. 01.

|2018.01.01.|

A disznófül a magyar gasztronómia kedvelt alapanyaga, mindenekelőtt …

282017. 12.

|2017.12.28.|

A néphagyomány szerint az év első napján lencsét, babot, borsót..... kell …

222017. 12.

|2017.12.22.|

Áldott, békés ünnepeket kívánok! Lehet, hogy valaki furcsállja, hogy …

212017. 12.

|2017.12.21.|

Ha nem hagyományos töltött káposztát készítenétek karácsonyra, hoztam egy zalai …

182017. 12.

|2017.12.18.|

Igazi főétel az ünnepekre. Akár délelőtt előkészíthető, aztán csak sütni kell …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!