189590recept

617gasztroblogger




242020. 01.

|2020.01.24.|

A téli időszakban többször készítek ebédre egy-egy zsírosabb, laktatóbb ételt, …

222020. 01.

|2020.01.22.|

Felavatott cserkész vezetők vagyunk a férjemmel. Az első gyülekezetben kaptuk ezt a …

142020. 01.

|2020.01.14.|

Tulajdonképpen egyáltalán nem logikus, hogy télen esszük a kocsonyát. Ilyenkor jó …

022020. 01.

|2020.01.02.|

Ezt a mustáros sertésszeletet már régebben készítettem, de pont jó erre az …

272019. 12.

|2019.12.27.|

Szilveszterre. :)

272019. 12.

|2019.12.27.|

Szilveszterre. :)

162019. 12.

|2019.12.16.|

Vendégváró ebédre készült ez az egyszerű fogás. Az a jó benne, hogy előre …

012019. 11.

|2019.11.01.|

Mondhatnám hogy a rántott hús nálunk megunhatatlan, de az évek folyamán ez teljesen …

222019. 10.

|2019.10.22.|

Sok finomságot esznek a világ különböző tájain. A tenger melletti népek …

042019. 10.

|2019.10.04.|

A napokban a televíziót néztem, amikor is egy olyan csatornára kapcsoltam, ahol …

292019. 09.

|2019.09.29.|

Vannak nyerő párosok, mint a krumpli és a hús, ezeket mindenki szereti. Akár egy …

262019. 09.

|2019.09.26.|

A tarjaszelet már magában is egy szaftosabb, zsírosabb hús, de ezt még fokozhatjuk …

212019. 09.

|2019.09.21.|

Az a hátulütője az otthoni kenyér sütésnek, hogy egy idő után már nem ízlik …

202019. 09.

|2019.09.20.|

Szeretjük a szaftosabb húsokat, így sertéstarját is sokszor vásárolok..... mivel a …

242019. 08.

|2019.08.24.|

A keleti országrészben, a Nyírségben, Szabolcsban paradicsommal főzik a töltött …

122019. 07.

|2019.07.12.|

Sütőből kivéveEbben a tavaszias nyárban, ha már az időjárás nem éppen alkalmas …

122019. 07.

|2019.07.12.|

Már van két töltike recept is a blogon, hagyományos, magyar ízesítéssel. Az egyik …

242019. 06.

|2019.06.24.|

Nagyon szeretjük a leveseket. Még a forró nyár sem tud eltántorítani, bár inkább …

312019. 05.

|2019.05.31.|

Még a tavalyi rebarbarás lepénynél azt írtam, hogy egy egész orvosi kar tiltja a …

302019. 04.

|2019.04.30.|

Sonka maradék felhasználására is jó lehet, ha kisebb mennyiséget készítünk. Vagy …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!