185004recept

617gasztroblogger




042019. 08.

|2019.08.04.|

»HOZZÁVALÓK«- 1 padlizsán - kb 50 dkg - 3 db nagyobb paradicsom- 1 fej …

192019. 06.

|2019.06.19.|

Szeretek ráérősen főzni. Szeretem megadni a módját, a lehető legjobb alapanyagokat …

102019. 06.

|2019.06.10.|

Még soha nem készítettem stifado-t, azaz a görögök vörösboros marharaguját. …

052019. 04.

|2019.04.05.|

Ismét csak maradékhasznosítás. Semmi sem vészhet kárba egy konyhában.Volt fél …

042019. 03.

|2019.03.04.|

Amikor az emberfia meghallja azt, hogy tárkonyos, vagy zöldséges borjúragu, szerintem …

062019. 01.

|2019.01.06.|

perzsa csirkepörkölt dióval és gránátalmávalMa nagyon finom ebédünk volt. Már …

302018. 12.

|2018.12.30.|

   Ez a  fogás gyakorlatilag nem más, mint egy diétás csirkepörkölt …

012018. 12.

|2018.12.01.|

Leginkább azért írom le, hogy nekem meglegyenek a mennyiségek. Olcsó, kiadós, finom …

202018. 11.

|2018.11.20.|

Régi klasszikus, de szerintem én még soha sem ettem. És épp volt is minden hozzá …

162018. 11.

|2018.11.16.|

Van egy csoport a fészen, ahol az Admin -Limara- minden nap felteszi a kérdést, …

262018. 08.

|2018.08.26.|

Ha egy dzsinn teljesítené egy kívánságomat, visszamennék az időben. Csöndet …

132018. 08.

|2018.08.13.|

Ez bizony nem egy autentikus indiai étel, csak amolyan Macskanyelvféle „olyan, …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Nyár van. Ez a mondat mindenkiben másképp folytatódik. Nálam úgy, hogy akkor …

112018. 07.

|2018.07.11.|

 Leszögezném, hogy rajongok a keleti ételekért. A marokkói konyha különösen …

252018. 06.

|2018.06.25.|

A múltkor Tibi, a sógorom meglepett egy báránnyal, illetve azzal, hogy amikor …

252018. 06.

|2018.06.25.|

   A múltkor Tibi, a sógorom meglepett egy báránnyal, illetve azzal, hogy amikor …

042018. 06.

|2018.06.04.|

Van valami bája a savanyú káposztának. Hiába a markáns íz, egyszerűen elvarázsol …

042018. 06.

|2018.06.04.|

Van valami bája a savanyú káposztának. Hiába a markáns íz, egyszerűen elvarázsol …

292018. 05.

|2018.05.29.|

Tegnap ismét egy jól bevált, praktikus! módszer lett az alapja az ebédnek …

222018. 05.

|2018.05.22.|

  Nagyon szeretem az ehhez hasonló, könnyen elkészíthető húsételeket, bár …

282018. 04.

|2018.04.28.|

Nem tudom megfigyeltétek-e már, hogy a karfiolokat általában úgy árulják, hogy egy …

232018. 03.

|2018.03.23.|

Egy ritka egyszerű poszt következik. Inkább csak ötlet, de ha David Lebovicz külön …

042018. 03.

|2018.03.04.|

Lényegében erre a étere is írhatnám, hogy klasszikus, igaz nem felénk, de …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!