Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
íz-világ-kép
Hosszú szünet után újra itt. A bejegyzések egy részét már sikerült visszatöltenem, aztán…
Pasta e basta!
A busiata a nyugat-szicíliai Trapani jellegzetes tésztája. Nagyon egyszerű elkészíteni, a…
Fahéjas kávé
A főétel. Az igazság az, hogy Tímea már vagy 2 hete rágja a fülem, hogy csináljak neki.…
A mi izraeli konyhánk
Emelje fel a kezét aki nem szereti a padlizsánt! Senki... Pörkölt padlizsán, tűzön sült,…
Nem vagyok mesterszakács
Elsőszámú haszonélvezője vagyok reggeli ételeket bemutató sorozatomnak. Elsősorban a…
Nem vagyok mesterszakács
Ez a legfinomabb brokkoli krémleves, amit életemben ettem. Ez a recept nem úgy kezdődik,…
Motoros konyhája
Mit is készíthet az egyszeri motoros a címben szereplő főbb hozzávalókból? Egy finom…
A mi izraeli konyhánk
Emelje fel a kezét aki nem szereti a padlizsánt! Senki... Pörkölt padlizsán, tűzön sült,…
Közös gomba
A cím orvosi áthallásától (nodus haemorrhoidalis) eltekintve, aki elég sokat élt ahhoz,…
Cecil Mesteri Konyhája
Szeptemberben, amikor megjelenik a piacon a cseresznyepaprika, minden évben elkészítem…