99294recept

616gasztroblogger




092017. 08.

|2017.08.09.|

Nyáron a bőséges zöldségkínálatot érdemes kihasználni. Bár nem vagyunk vegák, …

182017. 07.

|2017.07.18.|

Sajnos a kertészkedés nem az erősségem. De idén mégis van egy kis sikerélményem. …

142017. 07.

|2017.07.14.|

Mediterrán ízvilágú sós-ropogós lepénykéket sütöttem ma az itthon fellelhető …

272017. 06.

|2017.06.27.|

Forró napokra az egyik legjobb választás egy nagy tál friss hozzávalókból álló, …

192017. 05.

|2017.05.19.|

A fetát és az olajbogyót egymásnak teremtették az égiek. A két alapanyagot …

162017. 02.

|2017.02.16.|

Hozzávalók 4 db-hoz: 50 dkg kenyérliszt, 7 g szárított élesztő, 2 teáskanál só, …

062016. 12.

|2016.12.06.|

Hozzávalók 4-6 személyre: 30 dkg sertés agyvelő, 2 szelet kenyér héj nélkül, 1 …

062016. 11.

|2016.11.06.|

Egy olasz magazinban láttam ezeket a kenyérkéket és gyorsan el is készítettem. …

262016. 10.

|2016.10.26.|

Dédé már a harmadik évét töltötte otthon gyermekével. Mivel nehéz idők jártak …

252016. 06.

|2016.06.25.|

Annyiszor átlapoztam már ezt a receptet, de azért nem feledkeztem meg róla. Ilyen …

122016. 06.

|2016.06.12.|

Néhanapján előfordul, hogy kínszenvedés kitalálnunk, mit is akarunk enni. Ám …

092016. 05.

|2016.05.09.|

A kenyérlángos, vagy más néven langalló egy igazán kedvelt, már-már …

292016. 03.

|2016.03.29.|

A múltkor Paul Hollywood mutatta be receptjét, az olajbogyós kenyérrudak …

292016. 03.

|2016.03.29.|

A múltkor Paul Hollywood mutatta be receptjét, az olajbogyós kenyérrudak …

022016. 03.

|2016.03.02.|

Melegszendvics francia húskrémmel és mozzarellávalFrancia-olasz koprodukció. …

272016. 02.

|2016.02.27.|

Ismeritek az "úgy ennék valami mást" érzést? Nekem időről-időre a kenyér …

072016. 01.

|2016.01.07.|

Néhány hozzávaló, egy edény, 20-25 perc munka + némi várakozás = spanyol rizses …

252015. 12.

|2015.12.25.|

A tapenade tulajdonképpen olajbogyókrém vagy pástétom. …

302015. 11.

|2015.11.30.|

Számomra ez egy igazi ünnepi étel. Nemcsak azért, mert a lazac egy különleges és …

212015. 11.

|2015.11.21.|

Szeretem a zöldségekből készült fasírtokat, néha még jobban is esnek a húsos …

222015. 10.

|2015.10.22.|

Sosem állítottam, hogy kifejezetten művelt lennék a gasztronómia teürletén. Sőt. …

122015. 10.

|2015.10.12.|

Nem először írok arról, hogy lehet igazán szaftossá és élvezhetővé tenni egy …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!