183651recept

617gasztroblogger




152019. 08.

|2019.08.15.|

ÖKO, BIO, ORGANIKUS – Tízezer esztendeig a mezőgazdaságot soha senkinek nem …

042019. 06.

|2019.06.04.|

SZÓJASZÓSZ ÉS MISO – A szójaszósz készítésénél az ázsiai kétlépcsős …

302019. 05.

|2019.05.30.|

A RÉGI-ÚJ SZÓJA – Az évezredek óta fogyasztott szója azok közé az …

102019. 01.

|2019.01.10.|

EMULZIÓK, HABOK – Sok más étel mellett, egy világszerte népszerű emulzió …

072019. 01.

|2019.01.07.|

A FŰSZEREZÉSRŐL – A fűszereket kulináris jóságuk miatt már hosszú …

242018. 10.

|2018.10.24.|

BAB, BORSÓ FŐZÉSE – A babok és borsók a virágos növények harmadik …

162018. 09.

|2018.09.16.|

ZSÍROK A KONYHÁBAN – Az 1950’-es években a disznózsír még igen nagy becsben …

172018. 03.

|2018.03.17.|

ROVAREVÉS – Akadnak ételek és “dolgok”, nem is egy, amelyeket …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!