99119recept

616gasztroblogger




142017. 08.

|2017.08.14.|

AZ ÍZÉRZÉKELÉS ELŐNYEI –Biológiai objektumként az ember, akárcsak a többi …

122017. 06.

|2017.06.12.|

A SAVANYÍTÁS TITKAI – A kovászos uborkától a nyári savanyú káposztáig. Az …

292017. 05.

|2017.05.29.|

A ZSÍRFÓBIA – A zsír kiátkozása az 1950-as évek Amerikájában kezdődött, …

312016. 10.

|2016.10.31.|

KONYHAI TRÜKKÖK – 1) Gyorsíthatjuk a „karamellizálódást”, ha a finomra …

082016. 09.

|2016.09.08.|

LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG (laktóz intolerancia) – Mindenki, aki csak megteheti, hogy …

012016. 08.

|2016.08.01.|

VADON ÉLŐ, ÉS TERMESZTETT – Az elmúlt korok növénynemesítő munkájának …

052016. 04.

|2016.04.05.|

SÖRRE BOR, MINDENKOR? – Az európai folklórban évszázadok óta számos sörrel …

152016. 02.

|2016.02.15.|

KOVÁSZ, ÉLESZTŐ – Ideális, és a történelem során messze legtöbbször …

082016. 01.

|2016.01.08.|

10 ARANYSZABÁLY – Miért nem szilárdul meg a zselatin az ananászos …

282015. 10.

|2015.10.28.|

MENNYIRE RÁKKELTŐ – a kolbász szalonna és vörös hús? Mennyire kell félni? …

092015. 07.

|2015.07.09.|

HÚSSÜTÉS, BELSŐ HŐMÉRSÉKLET – Ahogy a főzésnél általában, úgy a …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!