99119recept

616gasztroblogger




142017. 08.

|2017.08.14.|

AZ ÍZÉRZÉKELÉS ELŐNYEI –Biológiai objektumként az ember, akárcsak a többi …

302017. 07.

|2017.07.30.|

Sok partot bejártam már kenummal, gyakran goromba szelek ellenében. Jól válaszd meg …

292017. 07.

|2017.07.29.|

AMERIKAI PALACSINTA – Az amerikai reggeli általában a következőket foglalja …

172017. 07.

|2017.07.17.|

Tudod van egy zseniális aforizma honfitársaim szervezési képességeit illetően, itt …

172017. 07.

|2017.07.17.|

Tudod van egy zseniális aforizma honfitársaim szervezési képességeit illetően, itt …

102017. 07.

|2017.07.10.|

Itt az idő. Tegyetek el kajszilekvárt. Két gyümölcs van, amiből csakis a …

062017. 07.

|2017.07.06.|

A Bazi nagy görög lagzi óta tudjuk, hogy a windex mindenre jó, és minden szó a …

042017. 07.

|2017.07.04.|

Nemrégiben végignéztem egy sorozatot, a McLeod lányait. Amolyan szappanopera …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Itt a nyár, ez kétségtelen. Tegnap nagyüzemben ment a sütöm egész délelőtt, s …

152017. 06.

|2017.06.15.|

Ha asszonytól kérdezik, hogy mi az élet értelme ő szerinte, hát valamit …

122017. 06.

|2017.06.12.|

Ha asszonytól kérdezik, hogy mi az élet értelme ő szerinte, hát valamit …

122017. 06.

|2017.06.12.|

A SAVANYÍTÁS TITKAI – A kovászos uborkától a nyári savanyú káposztáig. Az …

052017. 06.

|2017.06.05.|

Itt a nyár, ez kétségtelen. Tegnap nagyüzemben ment a sütöm egész délelőtt, s …

302017. 05.

|2017.05.30.|

Tudtátok hogy a Nike elhíresült mondata* egy zen mestertől származik? Ugye nem? …

132017. 05.

|2017.05.13.|

A Boszporusz látványa valamiféle metafizikai jelentést hordozhat, talán azért van, …

102017. 05.

|2017.05.10.|

SUPERFOODS – Az angol „superfoods” (szuper élelmiszerek) a Japánból a …

052017. 05.

|2017.05.05.|

   Képzelj el egy vak teknőst, amely világnyi méretű óceán mélyén …

232017. 04.

|2017.04.23.|

FŰSZEREK – A fűszerek használatának célja az alapanyagok ízének gazdagítása, …

222017. 04.

|2017.04.22.|

FŰSZEREK – A fűszerek használatának célja az alapanyagok ízének gazdagítása, …

162017. 04.

|2017.04.16.|

Hamarosan itt a nyár, s vele a szabadban lét minden öröme. Köztük a grillezésé, …

102017. 04.

|2017.04.10.|

OLASZ, OSZTRÁK FAGYLALT – A fagylalt története Magyarországon is messzire …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!