136905recept

617gasztroblogger




192019. 03.

|2019.03.19.|

Ma ismét maradékhasznosítós ebédem volt, így hát korrekt receptet ne várgyatok. …

122019. 03.

|2019.03.12.|

PORTUGÁL KONYHA – Portugália mai gasztronómiájának gyökerei a nagy földrajzi …

072019. 03.

|2019.03.07.|

Akciós volt a teszkóban a mogyoróvaj, gondoltam, ideje megkóstolni. Tádááám: …

072019. 03.

|2019.03.07.|

LETT KONYHA – A számos külföldi konyha hatását ötvöző lett konyha az …

042019. 03.

|2019.03.04.|

SVÉD KONYHA – A példamutatóan természetközeli svéd konyha gerincét egyszerű …

232019. 02.

|2019.02.23.|

BOLGÁR KONYHA – Egy, a bolgároknak tulajdonított bölcsesség szerint: „Az az …

202019. 02.

|2019.02.20.|

Na, az ilyen ételekhez nem tudok receptet írni. Mert nem lehet, mert érzésre rakom …

212019. 01.

|2019.01.21.|

Vettem pak-choit, most először. Mi is ez? Ázsiai bordáskel. Tulajdonképpen ugyanaz, …

182019. 01.

|2019.01.18.|

Mivel nagyon szeretem az arab konyhát (az édességeket is beleértve), ha a jutyúbon …

102019. 01.

|2019.01.10.|

GASZTRONÓMIAI TRENDEK – Gasztronómiai trendek, éttermi trendek címmel immár 11 …

102019. 01.

|2019.01.10.|

EMULZIÓK, HABOK – Sok más étel mellett, egy világszerte népszerű emulzió …

082019. 01.

|2019.01.08.|

Régen sütöttem kenyeret, itt volt az ideje. Ráadásul tegnap ónos eső esett, így …

072019. 01.

|2019.01.07.|

A FŰSZEREZÉSRŐL – A fűszereket kulináris jóságuk miatt már hosszú …

262018. 12.

|2018.12.26.|

Ezt most itten egy teljesen indokolatlan morzsás poszt - mondhatnám, de meg tudom …

032018. 12.

|2018.12.03.|

Ez a süti úgy született hogy egyszer csak itt lett... Mert volt tisztítva maradék …

282018. 11.

|2018.11.28.|

Rajongok a jó túrótortákért. Inkább a sültekért, a nyers túróhoz nekem valahogy …

202018. 11.

|2018.11.20.|

Rákívántam nagyon a fokhagymára, de krémleveshez most nem volt kedvem. Főztem hát …

132018. 11.

|2018.11.13.|

Tegnap valamit kerestem a jutyúbon - már nem tudom mit -, aztán a jobb oldali sávban …

242018. 10.

|2018.10.24.|

BAB, BORSÓ FŐZÉSE – A babok és borsók a virágos növények harmadik …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!