175021recept

617gasztroblogger




172019. 06.

|2019.06.17.|

ISTENI BÁRÁNY – A bárány az ártatlanság, a kiszolgáltatottságot megadással …

102019. 06.

|2019.06.10.|

Még soha nem készítettem stifado-t, azaz a görögök vörösboros marharaguját. …

192019. 05.

|2019.05.19.|

Bablevest főztem ma, s ahogy kevergettem a rántást, és szállt fel az isteni …

222019. 04.

|2019.04.22.|

Vendégeim voltak tegnap, úgyhogy kolbászt töltöttem és sütöttem. Három félét …

172019. 04.

|2019.04.17.|

Éppen elkészült húsvétra a házi karajból érlelt sonkám. Fel is írtam a …

112019. 04.

|2019.04.11.|

 Ha sütnétek valami extrább kalácsot is Húsvétra. Hozzávalók egy …

052019. 04.

|2019.04.05.|

Ismét csak maradékhasznosítás. Semmi sem vészhet kárba egy konyhában.Volt fél …

312019. 03.

|2019.03.31.|

Megcsináltam a Borbás Marcsi szakácskönyve legutóbbi műsorából az olajos halat. …

192019. 03.

|2019.03.19.|

Ma ismét maradékhasznosítós ebédem volt, így hát korrekt receptet ne várgyatok. …

122019. 03.

|2019.03.12.|

PORTUGÁL KONYHA – Portugália mai gasztronómiájának gyökerei a nagy földrajzi …

072019. 03.

|2019.03.07.|

Akciós volt a teszkóban a mogyoróvaj, gondoltam, ideje megkóstolni. Tádááám: …

072019. 03.

|2019.03.07.|

LETT KONYHA – A számos külföldi konyha hatását ötvöző lett konyha az …

042019. 03.

|2019.03.04.|

SVÉD KONYHA – A példamutatóan természetközeli svéd konyha gerincét egyszerű …

232019. 02.

|2019.02.23.|

BOLGÁR KONYHA – Egy, a bolgároknak tulajdonított bölcsesség szerint: „Az az …

202019. 02.

|2019.02.20.|

Na, az ilyen ételekhez nem tudok receptet írni. Mert nem lehet, mert érzésre rakom …

212019. 01.

|2019.01.21.|

Vettem pak-choit, most először. Mi is ez? Ázsiai bordáskel. Tulajdonképpen ugyanaz, …

182019. 01.

|2019.01.18.|

Mivel nagyon szeretem az arab konyhát (az édességeket is beleértve), ha a jutyúbon …

102019. 01.

|2019.01.10.|

GASZTRONÓMIAI TRENDEK – Gasztronómiai trendek, éttermi trendek címmel immár 11 …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!