127049recept

617gasztroblogger




072018. 12.

|2018.12.07.|

Mindig elmondom. Nem vagyok desszertes, édi-médis. Pont.Új nóta...A nagymamás, …

072018. 12.

|2018.12.07.|

Mindig elmondom. Nem vagyok desszertes, édi-médis. Pont.Új nóta...A nagymamás, …

052018. 12.

|2018.12.05.|

Hozzávalók:a tésztához:40-45 dkg liszt, fél tasak sütőpor, 30 dkg Ráma margarin, …

232018. 11.

|2018.11.23.|

A tészta hozzávalói:50 dkg liszt1 tasak sütőpor5 evőkanál cukor1 tasak vaníliás …

212018. 11.

|2018.11.21.|

A citromlekvár mintájára,  főztem ezt az isteni mandarin lekvárt. …

132018. 11.

|2018.11.13.|

 Ha a zserbó világában egy kicsit más ízre vágysz, íme itt a szilvalakváros …

202018. 10.

|2018.10.20.|

A narancslekvár mintájára készítettem próbaként fél kiló citromból ezt …

192018. 10.

|2018.10.19.|

Ez a süti talán a diós rácsos nevű klasszikusra emlékeztet elsőre. De ha …

042018. 10.

|2018.10.04.|

Nagyon szeretjük a kekszféléket, mert sokáig elállnak, ezerféleképpen lehet …

022018. 10.

|2018.10.02.|

Mikor már azt gondoltam hogy ennyi,  több lekvárt nem készítek az idén ,  …

242018. 09.

|2018.09.24.|

Hozzávalók: 20 dkg margarin, 40 dkg liszt, 5 dkg cukor, 1 db tojássárgája, 1 dl …

242018. 09.

|2018.09.24.|

kevés hozzávalós, nem túl bonyolult, cserébe kimondottan ütős süti.

232018. 09.

|2018.09.23.|

Ezzel fejezem be a téli napokra való "gondoskodásomat".( Szerettem volna többet …

232018. 09.

|2018.09.23.|

Ezzel fejezem be a téli napokra való "gondoskodásomat".( Szerettem volna többet …

212018. 09.

|2018.09.21.|

füge chutneyNem szép, de szenzációs ízorgia. Mostanság elég sok chutney …

302018. 08.

|2018.08.30.|

 Nagy sikere lett a telefonos fotónak a közösségi oldalamon, sokan szerettek …

112018. 08.

|2018.08.11.|

Pikáns mártással és áfonyadzsemmel. Egy újabb klasszikus ikeás recept, amit …

112018. 08.

|2018.08.11.|

Pikáns mártással és áfonyadzsemmel. Egy újabb klasszikus ikeás recept, amit …

212018. 07.

|2018.07.21.|

Gyűlnek  apránként a lekvárok ! Még  egy  kis adagot …

192018. 07.

|2018.07.19.|

A hét végén készült néhány üveg lekvár, minden csak kis mennyiségben, …

172018. 07.

|2018.07.17.|

sárgabaracklekvárElkészültem az idei sárgabaracklekvárral. Most nem ragoztam túl a …

062018. 07.

|2018.07.06.|

Kétféle ízesítésű barackdzsemet készítettem az idén: vaníliásat és …

062018. 07.

|2018.07.06.|

Legnagyobbikom hozott egy zacskó gyönyörű sárga ringlót. Mert még …

042018. 07.

|2018.07.04.|

Nem sok, de azért kis adagban gyűlnek  a polcon az idei év lekvárjai !  …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!