108678recept

616gasztroblogger




122018. 01.

|2018.01.12.|

Sokszor készítek különböző fűszerezéssel csülköt, így történt ez ezzel a …

172017. 12.

|2017.12.17.|

Advent harmadik vasárnapjához érkeztünk, az adventi koszorún meggyújtottuk a …

172017. 11.

|2017.11.17.|

A hidegebb idő beköszöntével egyre gyakrabban kerül a tányérunkra egy-egy nem …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Mondhatnám hogy ezt az ebédet a véletlen szülte, de ennek csakis a fele lenne igaz. …

232017. 09.

|2017.09.23.|

Oldalast igen ritkán vásárolok, vagyis csakis akkor, ha jó vastag húsréteg vonja be …

142017. 08.

|2017.08.14.|

A reggeli bevásárlás során szép, zsenge zöldbabot vásároltam, és már csakis azt …

302017. 06.

|2017.06.30.|

A zöldborsóleves az egyik kedvenc levesünk, főleg nyáron, amikor zsenge …

022017. 06.

|2017.06.02.|

Nagyon szeretem a kapor ízét és illatát, így aztán amibe csak lehet, vagyis amihez …

052017. 05.

|2017.05.05.|

Nálunk nagy kedvenc a fűszeres-csontos tarja, mely sütés után is jó szaftos marad. …

272017. 04.

|2017.04.27.|

Szeretem az egyszerű, és szinte már feledésbe merült ételeket, mint pl. ez a …

182017. 04.

|2017.04.18.|

A nagy húsvéti lakomák után én ma bizony nem is vágytam másra mint egy finom …

032017. 04.

|2017.04.03.|

A napokban többször is szóba került beszélgetés közben a sárgaborsó, melyet …

222017. 03.

|2017.03.22.|

Ez a hét nálunk lehet hogy a levesekről szól majd, mivel megint egy egyszerű, ám …

042017. 02.

|2017.02.04.|

Lehetséges hogy a recept elolvasása után azt gondolnánk, hogy órákat a konyhában …

182017. 01.

|2017.01.18.|

A legegyszerűbb, ám a legfinomabb krumplis pogácsa hozzávalói szerintem minden …

072017. 01.

|2017.01.07.|

Nagyon hideg, zord reggelre ébredtünk, és a hétvége hátralévő részében is …

272016. 11.

|2016.11.27.|

Hozzávalók (4 személyre): 2 szelet füstölt szalonna, 1 hagyma, 1 kisebb piros húsú …

152016. 11.

|2016.11.15.|

Ritkán sikerül szép kacsamájat beszerezni, így megörültem amikor megláttam a …

122016. 11.

|2016.11.12.|

A Márton napi libalakomán terítékre került a liba melle is. Bevallom, én nem …

092016. 11.

|2016.11.09.|

Márton napra készülődvén, a liba minden porcikáját szeretném felhasználni, így …

212016. 10.

|2016.10.21.|

Hozzávalók (4 személyre): 30 dkg krumpli, 1 kisebb hagyma, 1 tömlős sajt, 2 dl …

082016. 10.

|2016.10.08.|

A betyárpecsenye az egyik kedvencünk, a szép nagy, csontos tarjaszeletek pedig éppen …

222016. 09.

|2016.09.22.|

Röszti, lapcsánka, lapotya, tócsni...... és még számtalan névvel illetjük ezt az …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!