153156recept

617gasztroblogger




212019. 05.

|2019.05.21.|

A jó idő beköszöntével egyre több a tennivaló a veteményes kertben, így …

062019. 05.

|2019.05.06.|

Lángos receptem is van több fajta de kíváncsi voltam erre a változatra is ezért …

042019. 04.

|2019.04.04.|

Az ezerarcú medvehagyma, melyből készíthetünk levest, főzeléket, tehetünk belőle …

022019. 04.

|2019.04.02.|

Hozzávalók: 25 dkg krumpli, 1 tk liszt, 1 kisebb tojás vagy 1 felvert tojásnak a fele …

082019. 03.

|2019.03.08.|

Kis adagból készítettem mert gondoltam hogy  férjuram nem csatlakozik

212019. 01.

|2019.01.21.|

Hozzávalók:/ fél adagból készítettem 12 db lett/ 25 dkg liszt, 25 dkg krumpli, 1 db …

062018. 11.

|2018.11.06.|

Napi újság receptjét  teszteltem kevesebb mennyiségből:)Hozzávalók és …

012018. 10.

|2018.10.01.|

Nem volt szándékomban ma  kenyeret sütni, de mivel előző napról megmaradt …

292018. 09.

|2018.09.29.|

A hűvösebb idő beköszöntével egyre gyakrabban készül a sütőben az ebéd, így …

132018. 09.

|2018.09.13.|

Az ősz, és a hűvösebb idő beköszöntével egyre sűrűbben készül majd a …

032018. 09.

|2018.09.03.|

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem sokszor gondot okoz, hogy milyen köretet …

282018. 08.

|2018.08.28.|

Szilvaérés idején többször is készül ebédre szilvás gombóc, így történt ez a …

282018. 08.

|2018.08.28.|

Szilvaérés idején többször is készül ebédre szilvás gombóc, így történt ez a …

122018. 01.

|2018.01.12.|

Sokszor készítek különböző fűszerezéssel csülköt, így történt ez ezzel a …

172017. 12.

|2017.12.17.|

Advent harmadik vasárnapjához érkeztünk, az adventi koszorún meggyújtottuk a …

172017. 11.

|2017.11.17.|

A hidegebb idő beköszöntével egyre gyakrabban kerül a tányérunkra egy-egy nem …

112017. 10.

|2017.10.11.|

Mondhatnám hogy ezt az ebédet a véletlen szülte, de ennek csakis a fele lenne igaz. …

232017. 09.

|2017.09.23.|

Oldalast igen ritkán vásárolok, vagyis csakis akkor, ha jó vastag húsréteg vonja be …

142017. 08.

|2017.08.14.|

A reggeli bevásárlás során szép, zsenge zöldbabot vásároltam, és már csakis azt …

302017. 06.

|2017.06.30.|

A zöldborsóleves az egyik kedvenc levesünk, főleg nyáron, amikor zsenge …

022017. 06.

|2017.06.02.|

Nagyon szeretem a kapor ízét és illatát, így aztán amibe csak lehet, vagyis amihez …

052017. 05.

|2017.05.05.|

Nálunk nagy kedvenc a fűszeres-csontos tarja, mely sütés után is jó szaftos marad. …

272017. 04.

|2017.04.27.|

Szeretem az egyszerű, és szinte már feledésbe merült ételeket, mint pl. ez a …

182017. 04.

|2017.04.18.|

A nagy húsvéti lakomák után én ma bizony nem is vágytam másra mint egy finom …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!