Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
A bébicékla igen látványos eleme a terített asztalnak. Bármilyen céklamag megfelel a…
Két olyan alapanyag melyek az utóbbi években  gyorsan közismertté, és népszerűvé vált.…
Ez az egyszerű zöldségsaláta izraeli saláta néven vonult be a gasztronómiai köztudatba,…
Kedvenc padlizsánom most közel-keleti ízvilággal. Ilyen módon, vagy picit másképp…
Ami nekünk a fasírt, az Törökországban és a Közel-Keleten a köfte. Általában bárány-,…
A Közel-Keleten reggelire eszik a lecsónak ezt a változatát. Nekünk ez kicsit szokatlan,…
Számomra felfoghatatlan, mitől olyan nagy üzlet a fagyasztott joghurt. Hiszen kb.…
A közel-keleti gyorsétel “slow fooddá” válik rögtön, mihelyt a saját konyhánkban…
Amikor megérezte ennek a padlizsánnak az illatát, az imám elájult. Így szól a fáma.…
Dolmades, dolma, töltike-rokon értelmű szavak, amelyek majdnem ugyanarra az ételre…
A mi padlizsánkrémünk a legkirályabb, ez nem is kérdés, de azért akad még néhány szerte a…