Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Nem vagyok mesterszakács
Számomra történelmi jelentőségű ez a felismerés, amely lehetővé teszi, hogy az élesztővel…
Nem vagyok mesterszakács
Tegnap bemutattam a kovászolt kovászt, mellyel jelentősen csökkenthető a kovászos kenyér…
Nem vagyok mesterszakács
Jó hír, hogy a kovászolt kovász nem csak nálam dolgozik jól. Elképesztően szép küllemű és…
Nem vagyok mesterszakács
Amilyen bonyolultnak tűnik a főcím, annyira egyszerűen készült ez a rozsos-tönkölyös…
Nem vagyok mesterszakács
Volt szerencsém megkóstolni egy kézműves francia kovászos kenyeret, amit csöpp mézzel…
Nem vagyok mesterszakács
Igazából fehér kenyeres vagyok, de vannak ételek, szendvicskrémek, saláták, amelyekhez…
Nem vagyok mesterszakács
Ma 3 éve, hogy a második természetes kovász neveléséről szóló kurzust útjára indítottam a…
Nem vagyok mesterszakács
Természetesen nem csak kenyeret lehet sütni természetes kovásszal (vadkovásszal). Íme…