118482recept

617gasztroblogger




172018. 07.

|2018.07.17.|

Lenyűgöz az indiai konyha, és bár alig ismerem, a sok fűszer miatt közel áll az …

292018. 06.

|2018.06.29.|

A karfiolt nagyon szeretem. Már írtam egyszer arról, hogy nem is értem, miért nem …

272018. 06.

|2018.06.27.|

Alig várom, hogy tavasz végén megjelenjen az első káposzta a piacon. Szinte …

172018. 06.

|2018.06.17.|

Ez egy nem-recept. Csak ez is olyan, hogy muszáj megemlítenem. Annyira finom, hogy …

122018. 06.

|2018.06.12.|

Sűrűn előfordul, hogy úgy megyek ki a konyhába, hogy fogalmam sincs, mit fogok …

112018. 06.

|2018.06.11.|

A krumplipürét ugyan szeretjük, de azért néha kell egy kis változatosság köretek …

222018. 05.

|2018.05.22.|

  Nagyon szeretem az ehhez hasonló, könnyen elkészíthető húsételeket, bár …

202018. 05.

|2018.05.20.|

A kertünkben még csak növöget, de a zöldségesnél már egész jó áron lehet …

292018. 04.

|2018.04.29.|

Jó vicc, mi! Mint a fából vaskarika! De most tényleg ránézésre nem olyan, mint …

212018. 04.

|2018.04.21.|

Ilyen finom krumplipürét még nem ettél!!! A legjobb …

182018. 04.

|2018.04.18.|

A kamrapolcon már jó ideje várakozott egy üveg csicseriborsó, hogy valami finomság …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Ezer éve használok sütőzacskót sült húsok, főleg sült csirke készítéséhez, …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Február elején, szülinapom alkalmából pár napra kikapcsoltam magam Pestből. …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Február elején, szülinapom alkalmából pár napra kikapcsoltam magam Pestből. …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Hozzávalók 4 adaghoz 240 g hajdinaliszt 40 g burgonyakeményítő 40 g …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Hozzávalók 4 adaghoz 240 g hajdinaliszt 40 g burgonyakeményítő 40 g …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Ez az egyszerű kis mártás számomra olyan olaszos jellegű fogás, egyrészt mert …

062018. 04.

|2018.04.06.|

Tegnap teljesen véletlen, valami pikánsat kívántam, de ebbe véletlenbe volt …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!