113339recept

617gasztroblogger




222018. 04.

|2018.04.22.|

Gyors kelt tészta, amit nem lehet elrontani! Tudom, tudom ez egy …

172018. 04.

|2018.04.17.|

»HOZZÁVALÓK«- 30 - 40 dkg csiperke - 5 db kifli- 4 főtt tojás- só, bors- kb 2 …

292018. 03.

|2018.03.29.|

Amikor az emberfia egy új ízzel, egy új kombinációval találkozik, nem árt egy …

122018. 02.

|2018.02.12.|

Szombaton megírtam, a publikálással csúszok, de íme:Mostanában egyre többször …

212018. 01.

|2018.01.21.|

Az utóbbi időben rá vagyok kattanva a kelt tésztákra. Imádom dagasztani, …

192018. 01.

|2018.01.19.|

Nem telhet el szilveszter virsli nélkül. ;) A tavaly leveles tésztában tekertem a …

152018. 01.

|2018.01.15.|

Karácsonyra terveztem gesztenyéset is sütni, de szerencsére nem volt már rá időm, …

032018. 01.

|2018.01.03.|

Mióta Leányzó hókiflirajongó, minden karácsonyra készül, így vagy úgy. Most is …

272017. 11.

|2017.11.27.|

Ez életem egyik legfinomabb péksütije! De hogy annyi – szintén jól sikerült – …

182017. 11.

|2017.11.18.|

A tangzhong-al készített péksütemények, élesztős tészták sokkal tovább …

142017. 11.

|2017.11.14.|

A "mit pakoljak tízóraira" kérdésre válasz ez a kifli. Maradék felvágott mindig …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Nagyon régóta terveztem, hogy a paprikaszószomat kelt tésztával is kipróbálom. …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Nagyon régóta terveztem, hogy a paprikaszószomat kelt tésztával is kipróbálom. …

042017. 11.

|2017.11.04.|

kifli TangZhong technikávalUgye az előző bejegyzéseim soraiból érzékelhető a …

302017. 10.

|2017.10.30.|

Magam sem tudom, hányféle lekváros kifli van már a blogon. Ebből is látszik, …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Még tavasszal, amikor friss kapor volt a kertben, készült, mert a kapros-juhtúrós …

092017. 10.

|2017.10.09.|

A hét végén elfogyott a kenyerünk, és mire észbe kaptunk, minden bezárt. …

052017. 10.

|2017.10.05.|

50 ml víz, 200 ml tej, 600g liszt, 50 ml olaj, 2 teáskanál só( lehet kevesebb is )2 …

242017. 09.

|2017.09.24.|

Hozzávalók (48 db-hoz)15 dkg háj (vagy 20 dkg zsíros vaj)28-30 dkg liszt4 tojás …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Rég sütöttem lekváros kiflit, meg amúgy is tesztelni szerettem volna a frissen …

162017. 07.

|2017.07.16.|

Hozzávalók 8 darabhoz:30 dkg liszt2 dl tej20 g friss (vagy 4 g száraz) élesztő20 g …

132017. 06.

|2017.06.13.|

AranyTepsi  blogján tetszett meg. A kiflik formázásáról is van fent nála …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Jön a hosszú hétvége és remélhetőleg az idő is velünk tart, és lesz alkalmunk a …

212017. 04.

|2017.04.21.|

  Változatossá tehetjük a reggelinket ezekkel az aprócska kiflikkel, tízóraira …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!