104466recept

616gasztroblogger




182017. 11.

|2017.11.18.|

A tangzhong-al készített péksütemények, élesztős tészták sokkal tovább …

142017. 11.

|2017.11.14.|

A "mit pakoljak tízóraira" kérdésre válasz ez a kifli. Maradék felvágott mindig …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Nagyon régóta terveztem, hogy a paprikaszószomat kelt tésztával is kipróbálom. …

042017. 11.

|2017.11.04.|

kifli TangZhong technikávalUgye az előző bejegyzéseim soraiból érzékelhető a …

302017. 10.

|2017.10.30.|

Magam sem tudom, hányféle lekváros kifli van már a blogon. Ebből is látszik, …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Még tavasszal, amikor friss kapor volt a kertben, készült, mert a kapros-juhtúrós …

092017. 10.

|2017.10.09.|

A hét végén elfogyott a kenyerünk, és mire észbe kaptunk, minden bezárt. …

052017. 10.

|2017.10.05.|

50 ml víz, 200 ml tej, 600g liszt, 50 ml olaj, 2 teáskanál só( lehet kevesebb is )2 …

242017. 09.

|2017.09.24.|

Hozzávalók (48 db-hoz)15 dkg háj (vagy 20 dkg zsíros vaj)28-30 dkg liszt4 tojás …

202017. 07.

|2017.07.20.|

Rég sütöttem lekváros kiflit, meg amúgy is tesztelni szerettem volna a frissen …

162017. 07.

|2017.07.16.|

Hozzávalók 8 darabhoz:30 dkg liszt2 dl tej20 g friss (vagy 4 g száraz) élesztő20 g …

132017. 06.

|2017.06.13.|

AranyTepsi  blogján tetszett meg. A kiflik formázásáról is van fent nála …

282017. 04.

|2017.04.28.|

Jön a hosszú hétvége és remélhetőleg az idő is velünk tart, és lesz alkalmunk a …

212017. 04.

|2017.04.21.|

  Változatossá tehetjük a reggelinket ezekkel az aprócska kiflikkel, tízóraira …

122017. 04.

|2017.04.12.|

Szeretjük a körözöttet, és a sós kelt finomságokat. Most a kettőt ötvöztem …

262017. 03.

|2017.03.26.|

  Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű alapanyagokból is lehet kitűnő …

202017. 02.

|2017.02.20.|

Mindig kell itthon lennie valami aprósütinek vagy keksznek, hogy nyugodtan tudjuk …

242017. 01.

|2017.01.24.|

Évekkel ezelőtt a Nők Lapja fórumán söpört végig a Lala kifli láz, én is …

162017. 01.

|2017.01.16.|

Mivel mással is kezdhettem volna 2017-et receptügyileg, mint kelt tésztával! Így …

152017. 01.

|2017.01.15.|

30 dkg finomliszt20 dkg rétesliszt1 tk. cukor2 tk. só1 dl tej2 dl víz4 dkg puha vaj1 …

082017. 01.

|2017.01.08.|

Pedig almás lepénynek indult! :-)Még fonnyadozik néhány kiló alma a kamrában, így …

022017. 01.

|2017.01.02.|

A legszebb kifliket croisssant vágóval lehet kialakítani, de csak azért beruházni …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!