182179recept

617gasztroblogger




312019. 07.

|2019.07.31.|

Ma egy tipikus keddi nap volt...Reggel felkeltem, tettem-vettem, elintéztem az átlagos …

182019. 04.

|2019.04.18.|

A rillette a francia konyha klasszikusa, nem más, mint cafatokra szedett, zsírban …

012018. 11.

|2018.11.01.|

A Stumpf pincészet Dr. Stumpf János kezdeményezésével a 90-es évek eleje óta …

092018. 06.

|2018.06.09.|

A spárga szezon végét sikerült elkapni, újjonc vagyok a témában, hiszen eddig nem …

092018. 06.

|2018.06.09.|

A spárga szezon végét sikerült elkapni, újjonc vagyok a témában, hiszen eddig nem …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Vasárnapi ebédre kacsacombot terveztem két fős ebédre, de nem a megszokott módon, …

172018. 04.

|2018.04.17.|

Vasárnapi ebédre kacsacombot terveztem két fős ebédre, de nem a megszokott módon, …

152018. 01.

|2018.01.15.|

A kacsacombokat megmostam, a bőrét (csak a bőrét, a húst nem!!!) jó éles késsel …

282017. 11.

|2017.11.28.|

Hozzávalók a konfitáláshoz: 4 db kacsacomb 1 fej hagyma 2-4 gerezd fokhagyma …

112017. 11.

|2017.11.11.|

"Aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik” szól a mondás, …

112017. 11.

|2017.11.11.|

"Aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik” szól a mondás, …

052017. 10.

|2017.10.05.|

Szüreti  kacsamell bátor nyúl konyhájából. Itt a szüret ideje, igazán finom a …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Végre sikerült igazi omlós kacsacombot sütnöm! Felmerülhet a kérdés, hogy …

252017. 05.

|2017.05.25.|

Ez az igazság kérem tisztelettel, fiatal (az jó), kacsa (az is jó), combja (pfhh... …

282017. 04.

|2017.04.28.|

A csicsókáról csak annyit szeretnék mondani, hogy, nevezik a szegények krumplijának …

092017. 04.

|2017.04.09.|

Amikor a kacsa nem a tóban, hanem a pezsgőben fürdik. A vasárnapi ebéd- ha nem …

312017. 01.

|2017.01.31.|

minden földi jóval egy sütőzacskóban összezárva. Két szép fiatal kacsa combika …

232016. 12.

|2016.12.23.|

Nem kell mindig mindent ugyanúgy elkészíteni, tálalni és fogyasztani. A főzésben …

222016. 12.

|2016.12.22.|

Ha ünnepre készülök, mindig egyensúlyozom a hagyományos és a különleges között …

072016. 12.

|2016.12.07.|

Nagy kedvenc, viszonylag gyakran fogyasztom; az is igaz, hogy általában ez …

112016. 11.

|2016.11.11.|

"Aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik” szól a mondás, …

312016. 10.

|2016.10.31.|

A kacsacombot és mellet mindenki szereti, de sokszor elég zsíros, a szokásos párolt …

032016. 10.

|2016.10.03.|

Kacsacombot gyakorlatilag szerintem csak konfitálni érdemes. Régi tartósítása …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!