182209recept

617gasztroblogger




022019. 08.

|2019.08.02.|

A napokban sikerült szép kacsamájat vásárolnom, sajnos igen ritkán van rá …

312019. 07.

|2019.07.31.|

Ma egy tipikus keddi nap volt...Reggel felkeltem, tettem-vettem, elintéztem az átlagos …

182019. 04.

|2019.04.18.|

A rillette a francia konyha klasszikusa, nem más, mint cafatokra szedett, zsírban …

172019. 04.

|2019.04.17.|

Ma egy kényes pontomra tapintottam rá; az pedig a kacsamell, az alma és a puliszka.... …

282019. 03.

|2019.03.28.|

Az utóbbi időben rákaptam az egészben sütött szárnyasokra, mert nem kell …

292018. 11.

|2018.11.29.|

Ha ettél már a gyorsban, olyan jó édes-csípős salátát, kínai kelből vagy …

242018. 10.

|2018.10.24.|

Bevásárláskor a hentespultban megpillantottam a kacsamájat, melyet nagyon szeretünk, …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Két kedvencem, a tészta, és a kacsamell zseniális  párosítása. Bármilyen …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Két kedvencem, a tészta, és a kacsamell zseniális  párosítása. Bármilyen …

272018. 01.

|2018.01.27.|

Nagyon szeretem a belsőségeket, ezért gyakran kerül az asztalra nálunk belőlük. …

182018. 01.

|2018.01.18.|

Nem is gondoltam, hogy valaha is fogom használni a provance-i fűszerkeveréket …

272017. 12.

|2017.12.27.|

Idén Karácsonykor valahogy nem kapott el a menütervezés heves láza... nem is volt …

202017. 12.

|2017.12.20.|

fotó: Szinbád az Utazó Az ételekkel kapcsolatos emlékeink a legfontosabb emlékeink …

202017. 12.

|2017.12.20.|

fotó: Szinbád az Utazó Az ételekkel kapcsolatos emlékeink a legfontosabb emlékeink …

202017. 12.

|2017.12.20.|

Az ételekkel kapcsolatos emlékeink a legfontosabb emlékeink közé tartoznak, így …

242017. 11.

|2017.11.24.|

Hozzávalók 6 személyre: 1 kg kacsaaprólék(farhát, mellcsont, nyak, szárnytő és …

102017. 10.

|2017.10.10.|

Kedves vendégeket vártam, és a menü összeállításán gondolkoztam. Kemencében …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Nálam első helyen áll az omlósra sütött kacsacomb a húsételek között. Ezúttal …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Nyáron szüneteltettem a blogbejegyzéseket, mert sok-sok vendég és sok-sok feladat …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Kacsázzunk, hiszen szerintem az egyik legízletesebb fajta hús, ami az őszi …

132017. 05.

|2017.05.13.|

Ha már spárgaszezon, akkor adjuk is meg a módját. Aki ismer tudja, hogy imádom a …

132017. 05.

|2017.05.13.|

Ha már spárgaszezon, akkor adjuk is meg a módját. Aki ismer tudja, hogy imádom a …

282017. 04.

|2017.04.28.|

A csicsókáról csak annyit szeretnék mondani, hogy, nevezik a szegények krumplijának …

142017. 01.

|2017.01.14.|

Mostanában nagy kedvencem lett a kacsamell. Amióta ráéreztem a sütésére …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!