118509recept

617gasztroblogger




152018. 04.

|2018.04.15.|

Két kedvencem, a tészta, és a kacsamell zseniális  párosítása. Bármilyen …

152018. 04.

|2018.04.15.|

Két kedvencem, a tészta, és a kacsamell zseniális  párosítása. Bármilyen …

272018. 01.

|2018.01.27.|

Nagyon szeretem a belsőségeket, ezért gyakran kerül az asztalra nálunk belőlük. …

182018. 01.

|2018.01.18.|

Nem is gondoltam, hogy valaha is fogom használni a provance-i fűszerkeveréket …

272017. 12.

|2017.12.27.|

Idén Karácsonykor valahogy nem kapott el a menütervezés heves láza... nem is volt …

202017. 12.

|2017.12.20.|

fotó: Szinbád az Utazó Az ételekkel kapcsolatos emlékeink a legfontosabb emlékeink …

202017. 12.

|2017.12.20.|

fotó: Szinbád az Utazó Az ételekkel kapcsolatos emlékeink a legfontosabb emlékeink …

202017. 12.

|2017.12.20.|

Az ételekkel kapcsolatos emlékeink a legfontosabb emlékeink közé tartoznak, így …

242017. 11.

|2017.11.24.|

Hozzávalók 6 személyre: 1 kg kacsaaprólék(farhát, mellcsont, nyak, szárnytő és …

102017. 10.

|2017.10.10.|

Kedves vendégeket vártam, és a menü összeállításán gondolkoztam. Kemencében …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Nálam első helyen áll az omlósra sütött kacsacomb a húsételek között. Ezúttal …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Nyáron szüneteltettem a blogbejegyzéseket, mert sok-sok vendég és sok-sok feladat …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Kacsázzunk, hiszen szerintem az egyik legízletesebb fajta hús, ami az őszi …

132017. 05.

|2017.05.13.|

Ha már spárgaszezon, akkor adjuk is meg a módját. Aki ismer tudja, hogy imádom a …

132017. 05.

|2017.05.13.|

Ha már spárgaszezon, akkor adjuk is meg a módját. Aki ismer tudja, hogy imádom a …

282017. 04.

|2017.04.28.|

A csicsókáról csak annyit szeretnék mondani, hogy, nevezik a szegények krumplijának …

142017. 01.

|2017.01.14.|

Mostanában nagy kedvencem lett a kacsamell. Amióta ráéreztem a sütésére …

132017. 01.

|2017.01.13.|

Az újdonság erejével hat rám egy masina, amit az Angyalkák hoztak Karácsonykor a …

232016. 12.

|2016.12.23.|

Nem kell mindig mindent ugyanúgy elkészíteni, tálalni és fogyasztani. A főzésben …

202016. 12.

|2016.12.20.|

Mint azt egy korábbi bejegyzésemben jeleztem, az akciós és fiatal kacsacomb mellé, …

072016. 12.

|2016.12.07.|

A télben a forró teán és a zoknikon kívül a mandarin a legszuperebb dolog, …

072016. 12.

|2016.12.07.|

Nagy kedvenc, viszonylag gyakran fogyasztom; az is igaz, hogy általában ez …

192016. 11.

|2016.11.19.|

Azért ebben a pizza témában van még rengeteg potenciál, nyilván! A következő …

152016. 11.

|2016.11.15.|

Ritkán sikerül szép kacsamájat beszerezni, így megörültem amikor megláttam a …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!