122131recept

617gasztroblogger




252018. 07.

|2018.07.25.|

Hozzávalók: 20 dkg juhtúró (aki nem szereti, natúr krémtúrót is használhat …

282018. 02.

|2018.02.28.|

Hozzávalók:50 dkg liszt25 dkg áttört túró2,5 dl tejföl10 dkg lágy margarin2 …

132018. 02.

|2018.02.13.|

Tudom, tudom. A cím kissé fennhéjázónak tűnik, de higgyétek el, NEM! Ez valóban a …

312017. 12.

|2017.12.31.|

az úgy történt, hogy egy nagyobb darab (jó nagy darab) finom óvári trappista …

282017. 10.

|2017.10.28.|

Még tavasszal, amikor friss kapor volt a kertben, készült, mert a kapros-juhtúrós …

052017. 10.

|2017.10.05.|

Gyerekkorom egyik meghatározó étele, a sztrapacska. A legkedveltebb fogásom, …

172017. 08.

|2017.08.17.|

A feltűrt puliszkát mindig édesapám készítette nálunk. Mikor gyerekek voltunk, …

092017. 08.

|2017.08.09.|

Hozzávalók:25 dkg mascarpone12,5 dkg juhtúrósófrissen őrölt tarka bors1 gerezd …

092017. 08.

|2017.08.09.|

A juhtúró az az alapanyag, ami az egyik legjobb ízesítő, hús roládok …

012017. 08.

|2017.08.01.|

Gyümölcsdömping kellős közepén vagyunk, én főleg egyenesen a fáról, bokorról …

232017. 07.

|2017.07.23.|

A pizza, ami nem is igazi pizza, viszont engem a kenyérlángosra is emlékeztet, pedig …

052017. 06.

|2017.06.05.|

Van már egy hagyományos, tésztacsöves cannelloni recept a blogon. Ma kísérletbe …

302017. 04.

|2017.04.30.|

a la Sárközi Ákos ☺ De nem is ez az igazi lényeg, hanem az, hogy minden ami ebbe …

252017. 04.

|2017.04.25.|

vagy becsületes nevén Bryndzové haluśky az egyik nagy kedvencünk, Szlovákiában …

252017. 04.

|2017.04.25.|

Hozzávalók 4 személyre: a tésztához: 50 dkg liszt, 3,3 dl víz, 1 evőkanál …

112017. 04.

|2017.04.11.|

A tavasz első hírnöke, a medvehagyma. A nevét onnan kapta, hogy a barna medvék ige …

022017. 04.

|2017.04.02.|

medvehagymás brindzás sós virágokSzuper vendégváró finomság!Sokféle …

012017. 04.

|2017.04.01.|

Volt egy év, amikor kvázi medvehagymamérgezésünk lett, annyit ettünk, illetve …

312017. 03.

|2017.03.31.|

Fúziós konyha a javából: a juhtúró és a medvehagyma helyi alapanyag, az …

252017. 03.

|2017.03.25.|

Nem vagyunk elvakult medvehagyma rajongók, de azért minden szezonban csinálunk belőle …

202017. 03.

|2017.03.20.|

Imádjuk a túrós puliszkát. Magunk gyúrjuk hozzá a túrót, amihez vagy a sestinai …

182017. 03.

|2017.03.18.|

 Hozzávalók (4személyre): 50 dkg liszt, 5 dkg vaj, 3 dkg élesztő, 3 dl tej …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!