96026recept

616gasztroblogger




092017. 05.

|2017.05.09.|

Fényes Irma: A legjobb magyar nagy szakácskönyv-bőlHozzávalók 4 személyre: 8 …

022017. 05.

|2017.05.02.|

Jól bevált, örök kedvenc tiramisu receptem következik :)Hozzávalók:500 g …

272017. 04.

|2017.04.27.|

Hozzávalók : a tésztához- 37,5 dkg liszt- 25 dkg vaj- 12,5 porcukor- 2 csomag …

262017. 04.

|2017.04.26.|

Az áprilisi Vidék ízében még pöttyös kalácsként szerepel ez a recept. :) …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Tudom-tudom, már rég vége a húsvétnak, de mit tegyek, ha megmaradt a sonka fele – …

242017. 04.

|2017.04.24.|

 Még húsvét előtt ígértem, hogy hozom a harmadik kipróbált osztrák …

222017. 04.

|2017.04.22.|

Húsvét utáni maradékok felhasználása vs. új étel......Közel egy hét telt el …

212017. 04.

|2017.04.21.|

Húsvétra megleptem a kis családot egy alkalomhoz illő tortával. Egyrészt mert …

212017. 04.

|2017.04.21.|

Hozzávalók 4-6 személyre: 15 dkg füstölt, főtt sonka, 10 dkg vaj, 1-2 evőkanál …

202017. 04.

|2017.04.20.|

Húsvéti maradék újrahasznosítása ez a tésztás étel.Két fej vöröshagymát …

202017. 04.

|2017.04.20.|

A Vidék íze magazin tavaszi különszámának egyik receptje adta az ihletet. Nagyon …

202017. 04.

|2017.04.20.|

A levelezőmben promócióként szoktam kapni Pinterest-fotókat, amiket rendszerint …

192017. 04.

|2017.04.19.|

A mai bejegyzésemmel a meggyes-mákos vonalat folytatom. Nagy kedvencem a zserbó, és …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Van két étel, amit minden húsvétkor elkészítek - a csülkös bableves és a …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Erzsébet királyné tortaHozzávalók  a tésztához:7 tojásfehérje7 …

192017. 04.

|2017.04.19.|

Gyalázatosan szeszélyesnek éreztem a húsvéti időjárást. Minden évben így vagyok …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Évek óta sütöm, úgy hogy már megérdemelt egy normális képet magáról …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Ha valaki gondolkodik még, hogy merjen-e bárányt tenni a család asztalára, az ezzel …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Nemrég szert tettem egy GLASS-GOLD-Családi növényi italkészítő automatára, aminek …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Nemrég szert tettem egy GLASS-GOLD-Családi növényi italkészítő automatára, aminek …

182017. 04.

|2017.04.18.|

Hozzávalók : 5 személyrea fasírthoz- 60-70 dkg darált hús- só, bors- mustár- …

172017. 04.

|2017.04.17.|

Elmúlt ez a Húsvét isElmúlt ez a Húsvét is, elfogytak a finomságok, a lányunk …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!