Blogajánló
Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!
Nem vagyok mesterszakács
Ki gondolná, hogy manapság a legnehezebb jó kenyeret kapni. Pedig bármerre lépünk, pékség…
Nem vagyok mesterszakács
Az elmúlt néhány hónapban kevesebb bejegyzéssel jelentkeztem, a blogon kívül gyakoroltam…
Nem vagyok mesterszakács
Nagyon szeretjük a gyökérkenyeret, az elmúlt években számtalan variációt mutattam be.…
Nem vagyok mesterszakács
Pain paillasse-t háromféleképpen is szoktam készíteni. A sűrűbb és rusztikusabb, amikor…
Nem vagyok mesterszakács
2011-ben kezdtem el behatóan foglalkozni a svájci gyökérkenyérrel (Pain Paillasse), azóta…
Nem vagyok mesterszakács
Nincs segítségemre a blogspot, hogy elég jól tudjam rendszerezni bejegyzéseimet. Így hát…
Nem vagyok mesterszakács
A világ legegyszerűbben elkészíthető kenyere. Nem kell sem dagasztani, sem formázni, sem…
Nem vagyok mesterszakács
A világ legegyszerűbben elkészíthető kenyere. Nem kell dagasztani, formázni is csak…
Nem vagyok mesterszakács
Egy héten csak egyszer sütök kenyeret, most egy rusztikus mediterrán kenyérre esett a…
Nem vagyok mesterszakács
Imádok kenyeret sütni, mert mindig valami új sül ki belőle. Igaz, kicsit mindig variálok,…
Nem vagyok mesterszakács
Az egyik legkellemesebb meglepetés, ami mostanában ért. Ugyebár a nagy közös…