Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Ki gondolná, hogy manapság a legnehezebb jó kenyeret kapni. Pedig bármerre lépünk, pékség…
Az elmúlt néhány hónapban kevesebb bejegyzéssel jelentkeztem, a blogon kívül gyakoroltam…
Nagyon szeretjük a gyökérkenyeret, az elmúlt években számtalan variációt mutattam be.…
Pain paillasse-t háromféleképpen is szoktam készíteni. A sűrűbb és rusztikusabb, amikor…
2011-ben kezdtem el behatóan foglalkozni a svájci gyökérkenyérrel (Pain Paillasse), azóta…
Nincs segítségemre a blogspot, hogy elég jól tudjam rendszerezni bejegyzéseimet. Így hát…
A világ legegyszerűbben elkészíthető kenyere. Nem kell sem dagasztani, sem formázni, sem…
A világ legegyszerűbben elkészíthető kenyere. Nem kell dagasztani, formázni is csak…
Egy héten csak egyszer sütök kenyeret, most egy rusztikus mediterrán kenyérre esett a…
Imádok kenyeret sütni, mert mindig valami új sül ki belőle. Igaz, kicsit mindig variálok,…
Az egyik legkellemesebb meglepetés, ami mostanában ért. Ugyebár a nagy közös…