181296recept

617gasztroblogger




292019. 07.

|2019.07.29.|

Nyííí-grr-uhh-ááh-jjaj-jujj-nyaff....Ma sikerült ismét lusta-napot tartanom …

122019. 04.

|2019.04.12.|

A pirított hajdina készülhet édesen vagy sósan és ettől függően mehet a reggeli …

042019. 02.

|2019.02.04.|

minimál összetevő, abszolút kielégítő végeredmény - igazi comfort food

292018. 08.

|2018.08.29.|

A piros szőlő és a cékla jó páros! Nemrég teszteltem ebben a salátában, mikor …

292018. 08.

|2018.08.29.|

A piros szőlő és a cékla jó páros! Nemrég teszteltem ebben a salátában, mikor …

172018. 07.

|2018.07.17.|

Néha elég néhány csavar és máris friss, új ízekkel kényeztethetjük …

142018. 05.

|2018.05.14.|

Hozzávalók 4 adaghoz 200 g hajdina 80 g zellergumó 500 g spárga 2 gerezd …

142018. 05.

|2018.05.14.|

Hozzávalók 4 adaghoz 200 g hajdina 80 g zellergumó 500 g spárga 2 gerezd …

092018. 05.

|2018.05.09.|

Hozzávalók 4 személyre 500 g csiperke 200 g füstölt sonka 1 közepes fej …

092018. 05.

|2018.05.09.|

Hozzávalók 4 személyre 500 g csiperke 200 g füstölt sonka 1 közepes fej …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Hozzávalók 4 adaghoz 240 g hajdinaliszt 40 g burgonyakeményítő 40 g …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Hozzávalók 4 adaghoz 240 g hajdinaliszt 40 g burgonyakeményítő 40 g …

262018. 02.

|2018.02.26.|

Már hiányoznak az Őrség ízei, ez időnként úgy rám tör. Ha nem tudok elmenni ( …

172018. 02.

|2018.02.17.|

Olyan rég ettem efféle finomságot, hogy ez már nem tűrt halasztást

052018. 01.

|2018.01.05.|

A hátatok közepére sem kívánjátok a húst? De nem akartok éhezni és laktató …

312017. 12.

|2017.12.31.|

Ezzel a recepttel megígérem, hogy idén már békibe hagylak bennetek , és kívánok …

042017. 12.

|2017.12.04.|

Nagyon jól telt a húsvége  hétvége, jól meg tömtük a bendőnket; talán …

082017. 11.

|2017.11.08.|

Hozzávalók:12 dkg hajdina (pohánka)2,5 dl vízegy kisebb hokkaidótök fele (20 dkg …

052017. 11.

|2017.11.05.|

by POMintha nyáron csak gyümölcslevest kívánnánk. Mintha csak az ősz juttatná …

202017. 10.

|2017.10.20.|

Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa. Leonardo Da Vinci A főzésben az …

202017. 10.

|2017.10.20.|

A hajdina fogyasztása főleg hűvösebb időben előnyös, mert melegítő hatása van. …

162017. 10.

|2017.10.16.|

A hétvégén készült a lencsefasírt. Az itthoni zöldségekből került bele, amit …

262017. 09.

|2017.09.26.|

A nagy titok, abban rejlik, hogy minél egyszerűbben kell összeválogatni az …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Valószínűleg elterjedt, hogy tökös csávó vagyok....mert a tökök jönnek, kapom, …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!