175296recept

617gasztroblogger




042019. 07.

|2019.07.04.|

Mindig van valami divat a gasztroblogok világában is. Ez a zsebes zsömle egy …

102019. 06.

|2019.06.10.|

Még soha nem készítettem stifado-t, azaz a görögök vörösboros marharaguját. …

222019. 04.

|2019.04.22.|

Vendégeim voltak tegnap, úgyhogy kolbászt töltöttem és sütöttem. Három félét …

172019. 04.

|2019.04.17.|

Éppen elkészült húsvétra a házi karajból érlelt sonkám. Fel is írtam a …

112019. 04.

|2019.04.11.|

 Ha sütnétek valami extrább kalácsot is Húsvétra. Hozzávalók egy …

052019. 04.

|2019.04.05.|

Ismét csak maradékhasznosítás. Semmi sem vészhet kárba egy konyhában.Volt fél …

022019. 04.

|2019.04.02.|

Mióta úgy döntöttem, hogy kigyógyultam a gluténérzékenységből, folyamatosan …

312019. 03.

|2019.03.31.|

Megcsináltam a Borbás Marcsi szakácskönyve legutóbbi műsorából az olajos halat. …

282019. 03.

|2019.03.28.|

Maradjunk a húsoknál. A dagadó méltatlanul mellőzött része a sertésnek, pedig …

212019. 03.

|2019.03.21.|

Közeleg a húsvét, ilyenkor sokan sütnek kolbászt is, illetve itt van már lassan a …

202019. 02.

|2019.02.20.|

Na, az ilyen ételekhez nem tudok receptet írni. Mert nem lehet, mert érzésre rakom …

182019. 01.

|2019.01.18.|

Mivel nagyon szeretem az arab konyhát (az édességeket is beleértve), ha a jutyúbon …

082019. 01.

|2019.01.08.|

Régen sütöttem kenyeret, itt volt az ideje. Ráadásul tegnap ónos eső esett, így …

062019. 01.

|2019.01.06.|

Ma van Vízkereszt napja. A farsang kezdete, s tudjuk, az a tobzódások időszaka: mind …

082018. 12.

|2018.12.08.|

Egy remek alternatíva a bolti seízű, ráadásul irgalmatlanul drága szalámik …

032018. 12.

|2018.12.03.|

Ez a süti úgy született hogy egyszer csak itt lett... Mert volt tisztítva maradék …

202018. 11.

|2018.11.20.|

Régi klasszikus, de szerintem én még soha sem ettem. És épp volt is minden hozzá …

132018. 11.

|2018.11.13.|

Tegnap valamit kerestem a jutyúbon - már nem tudom mit -, aztán a jobb oldali sávban …

292018. 10.

|2018.10.29.|

Elméletileg ősz van, de csak naptárilag. Pedig írhattam volna, hogy itt az ideje a …

232018. 10.

|2018.10.23.|

Szeretem a sütőben egybensülteket, mert csak elő kell készíteni, s a többit …

292018. 09.

|2018.09.29.|

Na kérem, a híres burgundi marharagu, ím a konyhámban is elkészült. Itt …

092018. 09.

|2018.09.09.|

a képet innen kölcsönöztem, recept is van hozzáÁltalában a fészbukon található …

262018. 08.

|2018.08.26.|

Ha egy dzsinn teljesítené egy kívánságomat, visszamennék az időben. Csöndet …

242018. 07.

|2018.07.24.|

Az étel önmagában csak életben tart minket. A főzés tesz minket emberré.(Jonathan …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!