181319recept

617gasztroblogger




202019. 02.

|2019.02.20.|

Hozzávalók: 4 személyre50 dkg krumpli, 30-40 dkg sertéscomb vagy lapocka, 25 dkg …

272018. 09.

|2018.09.27.|

A közelmúltban muflon gulyáshúsra lettem figyelmes a boltban... mondjuk én …

202018. 07.

|2018.07.20.|

Tegnap a "gyárban" (minden ami munkahely) gulyást ettünk; ami nem túl fontos …

172018. 05.

|2018.05.17.|

Ma ismét megtörtént, az ami a múlt héten.Előkaptam a bográcsot, hama-gyorsan …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Tejfölös lencsefőzelék sonkával és füstölt csípős kolbásszalMai ebédem …

172018. 02.

|2018.02.17.|

Ezt a hagyományos magyar ételt mindenki ismeri és szinte mindenki szereti. Valamint az …

202017. 11.

|2017.11.20.|

-Mi lesz az ebéd?-Semmi parádé, egyszerű, hétköznapi, csak gulyás, meg valami pogi …

222017. 05.

|2017.05.22.|

BOGRÁCSOZÁS – A tűz fölé állítható, vagy akasztható főzőedény …

152017. 01.

|2017.01.15.|

Vörösboros marhagulyáslevesMai ebédem:Gulyáslevest már többfélét is tettem fel a …

082017. 01.

|2017.01.08.|

  Tulajdonképpen ez az étel a szarvaspörkölt tovább fejlesztett változata. …

072017. 01.

|2017.01.07.|

Nagyon finom, gazdag, laktató egytálétel. Az egyik kedvenc levesem! Az ilyen hideg …

062017. 01.

|2017.01.06.|

Ugyanúgy készül, mint a magyaros Csirkegulyás , csak fűszerként még babérlevelet …

062017. 01.

|2017.01.06.|

Hozzávalók:fél kg csirkemell, vagy csirkecomb/szárny vegyesen 3-4 nagyobb krumpli 1-1 …

162016. 10.

|2016.10.16.|

  Egy nagyon finom és nagyon laktató ételt hoztam. Egytálételnek is kitűnő, de …

012016. 07.

|2016.07.01.|

Múlt hétvégén babgulyást készítettem. Bár "csak" füstölt csülök került bele, …

092016. 06.

|2016.06.09.|

Bár a hétvégére záport és zivatart ígérnek az időjósok, én mégis arra …

072016. 06.

|2016.06.07.|

Június 1-jével elkezdődött a nyár, legalábbis meteorológiai értelemben. Igaz az …

232016. 03.

|2016.03.23.|

A TÖKÉLETES GULYÁSLEVES – A közelmúltban a tradicionális gulyáslevesről …

032016. 03.

|2016.03.03.|

TRADICIONÁLIS GULYÁSLEVES – Egy népszerű, és sokak által látogatott …

222015. 12.

|2015.12.22.|

A napokban végigjártuk a budapesti karácsonyi vásárok legszebb helyszíneit …

262015. 11.

|2015.11.26.|

Hozzávalók 4 személyre: 70-80 dkg krumpli, 2 szál paprikás kolbász(kb.30 dkg), 1 …

252015. 10.

|2015.10.25.|

TAFELSPITZ (ejtsd: táfelspicc; magyar megfelelője: tányérhús) – A táfelspicc …

162015. 10.

|2015.10.16.|

A minap szép érett Szarvas gulyáshúst lőttem a boltban. Abból gondoltam, hogy …

162015. 10.

|2015.10.16.|

A minap szép érett Szarvas gulyáshúst lőttem a boltban. Abból gondoltam, hogy …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!