133413recept

617gasztroblogger




142019. 02.

|2019.02.14.|

Amikor tojást vásárolunk észrevehetjük, hogy a barnahéjú tojás mindig drágább, …

082019. 02.

|2019.02.08.|

Hozzávalók: 2 db Jonagold alma, 320 g liszt 2 tojás, 2 ek mogyoróolaj, 100 g cukor, 1 …

312019. 01.

|2019.01.31.|

A Bajor-Alpok Németország legbámulatosabb hegyvidékei közé tartozik. Az alpesi …

282019. 01.

|2019.01.28.|

Hozzávalók: 500 gr laska gomba, 3 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 3 ek vaj …

252019. 01.

|2019.01.25.|

A csicsóka egy gumós, évelő növény, rokona a napraforgónak. Az íze hasonlít a …

192019. 01.

|2019.01.19.|

Ez a legjobb burgonyaleves, amit valaha is készítettem. És nem csak azért, mert …

192019. 01.

|2019.01.19.|

Ez a legjobb burgonyaleves, amit valaha is készítettem. És nem csak azért, mert …

142018. 12.

|2018.12.14.|

Hozzávalók: 1⁄2 l tej, 600 g cukor vagy 200 g cukor és 400 g marcipán massza, 40 gr …

142018. 12.

|2018.12.14.|

Hozzávalók: 1⁄2 l tej, 600 g cukor vagy 200 g cukor és 400 g marcipán massza, 40 gr …

132018. 12.

|2018.12.13.|

Hozzávalók: 20 gr szárított vargánya, 1 hagyma, 100 gr zeller, 1-2 ek vaj, 200 gr …

122018. 12.

|2018.12.12.|

Minden ország kicsit másképpen ünnepli a karácsonyt. A franciák mindig is híresek …

242018. 11.

|2018.11.24.|

A december Németországban nem létezik karácsonyi vásár nélkül, de a legnehezebb …

162018. 11.

|2018.11.16.|

Hozzávalók: 4 szelet briós vagy kalács, 2 db tojás, 2 dl tej, 2 dl tejszín, 1 ek …

142018. 11.

|2018.11.14.|

„A város Ems, egy mély szurdok mellett bújik meg, ami között erdős dombok, …

082018. 11.

|2018.11.08.|

Bajorországban, novemberben a legtöbb vendéglátóegység bezár. Oka, hogy a …

262018. 10.

|2018.10.26.|

Hozzávalók: 8 dkg vaj, 8 dkg sertészsír, só, 1 l vörösbor, 1 kg szarvascomb A …

172018. 10.

|2018.10.17.|

Hozzávalók: 250 gr sütőtök (vagy reszelt sárgarépa és sütőtök), 150 gr …

172018. 10.

|2018.10.17.|

A fodros kel vagy leveles kel a vadkáposzta egy termesztett változata (a …

082018. 10.

|2018.10.08.|

Hozzávalók a borhabhoz vagy mousse-hoz: 4 dl sárgamuskotály bor, 1 dl víz, 1 csomag …

052018. 10.

|2018.10.05.|

Igazi őszi kedvenc az ún. "elveszett kenyér”, mindössze 20 perc sütés után …

052018. 10.

|2018.10.05.|

Igazi őszi kedvenc az ún. "elveszett kenyér”, mindössze 20 perc sütés után …

302018. 09.

|2018.09.30.|

A laskagomba fehérjében gazdag, szénhidráttartalma magas. Zsírokban szegény, …

262018. 09.

|2018.09.26.|

A kerek repkény vagy földi repkény az ajakosvirágúak rendjébe, ezen belül az …

212018. 09.

|2018.09.21.|

Hozzávalók: 12 dkg rizs, fél l tej, 2 dl víz, 10 dkg cukor, 2 egész tojás, 1 kk …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!