192243recept

617gasztroblogger




252020. 03.

|2020.03.25.|

Az orchidea több szempontból is a növényvilág egyik legfigyelemreméltóbb családja …

212020. 03.

|2020.03.21.|

A lisztet, általában gabonából nyerik, őrlés során. Leggyakrabban kenyér-, …

122020. 03.

|2020.03.12.|

Hozzávalók a tésztához: 130 gr liszt, 200 gr cukor, 1 ek sütőpor, 100 ml olaj, 60 …

062020. 03.

|2020.03.06.|

Hozzávalók a piskóta tortához: 5 db tojás, 5 ek porcukor, 5 ek liszt, 125 gr vaj, …

292020. 02.

|2020.02.29.|

Hozzávalók: 25 dkg tejbegrízpor, 4 db tojásfehérje, 5 dkg vaj, 8 dkg kristálycukor, …

282020. 02.

|2020.02.28.|

Bár a névadó Mars hadisten emléke már rég kiveszett a március fogalmából, a Kos …

242020. 02.

|2020.02.24.|

Hozzávalók a tortához: 12 dkg cukor, 7 dkg liszt, 7 dkg mandula, 1 dkg édes morzsa, 7 …

112020. 02.

|2020.02.11.|

Hozzávalók a tortához: 350 ml tej, 50 g vaj, 250 g liszt, 250 g tönköly búzaliszt, …

102020. 02.

|2020.02.10.|

Hozzávalók: 300 ml tej, ½ élesztő, 75 gr cukor, 1 tojás, 1 tojássárgája a …

092020. 02.

|2020.02.09.|

A Liwanzen egy szilva vagy túró ízesítésű, élesztős palacsinta. Népszerű bécsi …

032020. 02.

|2020.02.03.|

Hozzávalók: személyenként 1-2 szelet sertéskaraj, mustár, zsemlemorzsa, sóaz első …

312020. 01.

|2020.01.31.|

Hozzávalók: 600 gr marharostélyoshoz való hús, 1 hagyma, 200 g barna gomba …

272020. 01.

|2020.01.27.|

A schiacciata alla fiorentina , és a Florentine-ről lesz szó Az olasz desszertek …

272020. 01.

|2020.01.27.|

A schiacciata alla fiorentiná-ról, és a Florentine-ről lesz szó: Az olasz desszertek …

242020. 01.

|2020.01.24.|

William Kitchiner, a francia konyha XIX. századi angol krónikása irigyen jegyezte meg …

222020. 01.

|2020.01.22.|

Hex (vagy Heks: jelentése Boszorkány), egy rokokó stílusban épült kastély …

222020. 01.

|2020.01.22.|

Hex (vagy Heks: jelentése Boszorkány), egy rokokó stílusban épült kastély …

212020. 01.

|2020.01.21.|

Január, újesztendő, vígságszerző Már a régi rómaiak is babonás jókedvvel …

162020. 01.

|2020.01.16.|

Hozzávalók: 600 g borjúhús (oldalas), 1 konzerv gesztenye, (vagy burgonyapüré) 2 db …

092020. 01.

|2020.01.09.|

Hozzávalók: 55g instant polenta, 2 ek liszt, ¼ kk szódabikarbóna vagy sütőpor) …

062020. 01.

|2020.01.06.|

Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finom liszt, 25 dkg margarin vagy vaj, 2 dkg élesztő …

252019. 12.

|2019.12.25.|

A szigetvári hős, Zrínyi Miklós könyvtárában szerepelt egy kéziratos …

222019. 12.

|2019.12.22.|

Hozzávalók 4-6 főre: 1,5 kg őz karaj esetleg lapocka, 5 dkg sertészsír, 1 kg …

192019. 12.

|2019.12.19.|

Siena három dologról ismert: a város épületeiről, melyek az UNESCO Világörökség …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!