189419recept

617gasztroblogger




222020. 01.

|2020.01.22.|

Hex (vagy Heks: jelentése Boszorkány), egy rokokó stílusban épült kastély …

212020. 01.

|2020.01.21.|

Január, újesztendő, vígságszerző Már a régi rómaiak is babonás jókedvvel …

162020. 01.

|2020.01.16.|

Hozzávalók: 600 g borjúhús (oldalas), 1 konzerv gesztenye, (vagy burgonyapüré) 2 db …

092020. 01.

|2020.01.09.|

Hozzávalók: 55g instant polenta, 2 ek liszt, ¼ kk szódabikarbóna vagy sütőpor) …

062020. 01.

|2020.01.06.|

Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finom liszt, 25 dkg margarin vagy vaj, 2 dkg élesztő …

252019. 12.

|2019.12.25.|

A szigetvári hős, Zrínyi Miklós könyvtárában szerepelt egy kéziratos …

222019. 12.

|2019.12.22.|

Hozzávalók 4-6 főre: 1,5 kg őz karaj esetleg lapocka, 5 dkg sertészsír, 1 kg …

192019. 12.

|2019.12.19.|

Siena három dologról ismert: a város épületeiről, melyek az UNESCO Világörökség …

192019. 12.

|2019.12.19.|

Hozzávalók: 4 db libacomb, 4 gerezd fokhagyma, 1 alma, 1 hagyma, só, bors, majoránna, …

132019. 12.

|2019.12.13.|

Hozzávalók: 4 bébi/mini zellergumó, 1 db hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 500 gr gomba, 4 …

122019. 12.

|2019.12.12.|

Mi az a yacón? A yacón (Smallanthus sonchifolius) az őszirózsafélék családjába …

122019. 12.

|2019.12.12.|

Mi az a yacón? A yacón (Smallanthus sonchifolius) az őszirózsafélék családjába …

092019. 12.

|2019.12.09.|

Hozzávalók: 1 ek olaj, 700 gr fagyasztott zöldborsó, 1 hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 …

062019. 12.

|2019.12.06.|

A Yule log vagy Bûche de Noël, magyarul „Karácsonyi fatörzs” egy hagyományos …

262019. 11.

|2019.11.26.|

Münchenben a belvárosi piacon (Viktoilen market), ma reggel valami újat fedeztem fel: …

132019. 11.

|2019.11.13.|

A fenyőtoboz lekvár nagyon fontos azok számára, akiknek gyenge a tüdeje és hajlamos …

062019. 11.

|2019.11.06.|

A lestyán vagy orvosi lestyán (Levisticum officinale) a zellerfélék családjába …

212019. 10.

|2019.10.21.|

A káposzta egész évben tárolható, felhasználható, finom és változatos ételek …

072019. 10.

|2019.10.07.|

Először is tisztázzuk, hogy mi az a tócsni? A reszelt nyers krumplival és liszttel …

042019. 10.

|2019.10.04.|

Fél évet Szapporóban éltem, ahol egyik nagy kedvencen volt a habos, fluffy palacsinta …

022019. 10.

|2019.10.02.|

Hozzávalók: 1 fej hagyma, 2 ek olíva olaj, 200 ml fehér bor, 500 ml kész leves …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!