97178recept

616gasztroblogger




242017. 06.

|2017.06.24.|

Guy de Maupassant-t (1850-1893), a modern, realista novella irodalom zsenijeként …

172017. 06.

|2017.06.17.|

Bár nyerni nem tudtam ebben a versengésben, mégis jó érzéssel tölt el, hogy egy …

142017. 06.

|2017.06.14.|

160 A bukta, gyümölccsel vagy lekvárral töltött élesztős tészta. Az …

132017. 06.

|2017.06.13.|

Sarud, gyönyörű nyárias napsütés, sövény- és fűnyírás, tűz és bogrács …

082017. 06.

|2017.06.08.|

Egerben elindult a fesztiválszezon ( FesztEger ), amire Tamás fiam néhány …

042017. 06.

|2017.06.04.|

​Sokunk számára ismerős az a kép, amely ezt a tájat olyan jellegzetessé és …

012017. 06.

|2017.06.01.|

Hozzávalók: 1 fej brokkoli, 100 gr bacon szalonna, 1 ek olíva olaj, balzsamecet, …

292017. 05.

|2017.05.29.|

Hozzávalók a palacsintához: 160 g (gesztenye) liszt, 500 ml mandulatej, 3 tojás, 75 …

272017. 05.

|2017.05.27.|

Az Ausztráliában termő édes csillagfürt, latinul lupine, babja 40% fehérjét, …

272017. 05.

|2017.05.27.|

Az Ausztráliában termő édes csillagfürt, latinul lupine, babja 40% fehérjét, …

252017. 05.

|2017.05.25.|

Egy érdekes kezdeményezésben vettem, veszek részt, ami az egri Cortado …

242017. 05.

|2017.05.24.|

A portulák, magyarul porcsin vagy porcsinfű régóta honos Közép-Európában, ennek …

222017. 05.

|2017.05.22.|

A mattentaart egy belga specialitás, ami a kelet-flandriai Geraardsbergen régióból …

202017. 05.

|2017.05.20.|

A napokban kaptam egy levelet és egy videót a Maggi-tól és Magyarósi Csabától, …

192017. 05.

|2017.05.19.|

Rózsaevő népek Európában leginkább a vadrózsa gyümölcse, a csipkebogyó …

132017. 05.

|2017.05.13.|

A marcipán készen kapható, cukrászipari alapanyag, általában egy rész …

132017. 05.

|2017.05.13.|

A marcipán készen kapható, cukrászipari alapanyag, általában egy rész …

072017. 05.

|2017.05.07.|

Hozzávalók: 5 dl alaplé 3/4 póréhagyma 2 paradicsom vagy passzírozott …

072017. 05.

|2017.05.07.|

Hozzávalók: 5 dl alaplé 3/4 póréhagyma 2 paradicsom vagy passzírozott …

072017. 05.

|2017.05.07.|

Hozzávalók: 5 dl alaplé 3/4 póréhagyma 2 paradicsom vagy passzírozott …

052017. 05.

|2017.05.05.|

A Zsálya Bisztró mára kultikus hellyé nőtte ki magát, és vált a gasztronómia …

292017. 04.

|2017.04.29.|

Vannak olyan olasz területek,a hol nem múlhat el a vasárnap egy jó lasagna di …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!