Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Nyájas olvasóink! Köszönjük a figyelmeteket, ami az eddigi száznegyvenkilenc poszton és…
Ahogy már többször említettem a halak „nagy barátja” vagyok: sütve, főzve, füstölve,…
A hétvégi kényeztető reggeli sorozat folytatódik, jó ideje már ilyesmiket készítek…
POA hal ősidők óta a táplálékaink közé tartozik. A Biblia szerint az Úr egy részüket a…
a szokásosnak is mondható 2 napos Csepel-szigeti biciklitúránk mélypontja valahogy mindig…
A rizzottó készítésről már sokat hallottunk, én is írtam már róla, és természetesem…
1. - Ehhez hasonló dologgal már találkoztam, egy Szakácsmustra alkalmával, a legendás…
Az a helyzet, hogy ma ilyent kívántam, mert véletlenül volt egy kis füstölt makrélám, és…
A füstölt makréláról nem akarok túlzottan áradozni, ha találkoztok vele feltétlen ki…
A saláta készítés egyszerű dolog, de nem könnyű leírni a hozzávalók mennyiségét...pl.:1…