118618recept

617gasztroblogger




312018. 05.

|2018.05.31.|

ESCOFFIER – Georges Auguste Escoffier (1846-1935) a 1870’-es éveket megelőző …

202018. 01.

|2018.01.20.|

Nem tudom ki hogy van vele, de én a télnek ebben a szakaszában már gyakran gondolok …

112018. 01.

|2018.01.11.|

POSÍROZÁS (fr. poche: akadályoz) – A német-osztrák közvetítéssel (pochieren) …

092018. 01.

|2018.01.09.|

KONFITÁLT HÚS – A konfitált hús alacsony (80-85°C) hőfokon, saját …

202017. 12.

|2017.12.20.|

Az egyik legjobb étel, különösen ilyenkor télen egy jó sűrű, szaftos marhahúsos …

112017. 12.

|2017.12.11.|

SOFITEL BUDAPEST – A Sofitel Budapest Chain Bridge idén is ünnepéllyel nyitott, …

062017. 10.

|2017.10.06.|

ZÖLDSÉGKRÉMLEVES – Ismét egy krémlevest készítettem. Ezúttal egy …

042017. 10.

|2017.10.04.|

Én eddig úgy gondoltam, hogy a camembert sajtot csak egészben lehet kisütni, …

012017. 08.

|2017.08.01.|

Eredetije a franciák fordított almás pitéje, a Tarte Tatin. Készítettem már …

142017. 07.

|2017.07.14.|

A Charlotte nevű desszert nemzetisége vitatott: lehet, hogy angol, lehet, hogy francia …

062017. 07.

|2017.07.06.|

Bretagne-ban Galettes de Blé Noir-nak, vagy szaracén galette-nek is nevezik, a …

072017. 05.

|2017.05.07.|

Ez az étel számomra maga a tökély: benne van a francia konyha kifinomultsága és …

082017. 04.

|2017.04.08.|

A francia konyha remeke, a terrine elegáns és praktikus megoldás egyben, ha ünnepre …

192017. 03.

|2017.03.19.|

A retekvaj egy francia különlegesség és annyira egyszerű, mint a faék. Néztem is …

192017. 03.

|2017.03.19.|

A retekvaj egy francia különlegesség és annyira egyszerű, mint a faék. Néztem is …

262016. 12.

|2016.12.26.|

HIPPOKRASZ – A hippokrasz (latinul “vinum Hippocraticum) borból, cukorral, …

122016. 11.

|2016.11.12.|

Ha összeházasítunk két jó dolgot, nagy eséllyel szintén jó dolog sül ki belőle …

262016. 10.

|2016.10.26.|

Az elegáns nevű Vichyssoise tulajdonképpen egy krumplis póréhagyma krémleves. …

172016. 10.

|2016.10.17.|

A franciák galett-je az egyik legegyszerűbb gyümölcsös sütemény a világon. Nem …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!