120116recept

617gasztroblogger




072018. 08.

|2018.08.07.|

Itt a padlizsán szezon, hetente többször is asztalra kerül nálunk a lila színű …

022018. 08.

|2018.08.02.|

A sült paprika annyira sokoldalúan variálható. Ez itt egy nagyon egyszerű, néhány …

042018. 07.

|2018.07.04.|

A cukkini a blog legtöbbet "foglalkoztatott" zöldsége. Most vékony szeletekre vágva, …

062018. 06.

|2018.06.06.|

»HOZZÁVALÓK«Alap :- 60 dkg burgonya ( pucolt mennyiség )- 1 tojás- 5 dkg olvasztott …

152018. 05.

|2018.05.15.|

A galette, a franciák rusztikus, omlós tésztából készült pitéje, melyhez még …

252018. 04.

|2018.04.25.|

Ma is szép idő ígérkezik. :) Ilyenkor jólesik egy saláta, ami könnyen, gyorsan …

242018. 03.

|2018.03.24.|

Maga a palacsinta szinte semmiből készül: tulajdonképpen liszt, víz és élesztő. …

222018. 03.

|2018.03.22.|

A mai étkem ihlete a televízióból jött.Igaz már régebben láttam ezt, illetve …

292018. 01.

|2018.01.29.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg szárazbab, 1 hagyma, 2 babérlevél, 1 evőkanál …

212018. 01.

|2018.01.21.|

Nagyon sok mindent raktam el a nyáron, többek között ajvárt is. Hideg téli estéken …

312017. 12.

|2017.12.31.|

A beluga lencse a lencsék Rolls Royce-a (és Beethoven a zene Mozartja, ugye). Mert …

262017. 12.

|2017.12.26.|

Ma már lazítottam egy kicsit, kimenekülve a karácsonyi túlevésből, mondjuk ez …

302017. 11.

|2017.11.30.|

Imádok pecázni. Miután bedobtam a botot, nem tudhatom, mi lesz a másik végén.A …

112017. 11.

|2017.11.11.|

Hozzávalók 6 személyre:2 közepes, zsenge cukkini1 lila hagymakb. 15 …

102017. 11.

|2017.11.10.|

Hozzávalók: 30 dkg kenyérliszt, 1 teáskanál szárított élesztő, 1 teáskanál …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Színes, ízes, laktató de mégsem nehéz. Van benne édes és sós, puha és ropogós, …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Vannak, akik a sima ecetes salátát is csillogó szemmel eszik, és vagyunk mi, akik nem …

072017. 10.

|2017.10.07.|

Ismeretes, hogy az amerikaiak a koleszterin elleni harc jegyében kocogni szoktak, …

192017. 09.

|2017.09.19.|

Miért jó ha halat eszünk?Röviden: Halat kell enni, mert az egészséges!Hosszabban: A …

112017. 09.

|2017.09.11.|

töltött paradicsomok, mentás tzatzikivel tálalvaIsmét nyárias a hangulatom, ezért …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Számomra is hihetetlen, hogy még lasange nem szerepelt a receptjeim között …

052017. 09.

|2017.09.05.|

Hozzávalók 4 személyre: 6 kaliforniai paprika, 40 dkg fetasajt, 2 evőkanál …

032017. 09.

|2017.09.03.|

Egy olyan salátát ajánlok most, amitől garantáltan jóllakunk. A salátáknál ugye …

292017. 08.

|2017.08.29.|

Egy olyan grillételt hozok most az képzeletbeli asztalotokra, ami után biztos, hogy …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!