123557recept

617gasztroblogger




092018. 10.

|2018.10.09.|

imam bayildyCsempésszünk egy kis nyarat a borongós őszbe. Ez az étel visszarepít …

092018. 10.

|2018.10.09.|

imam bayildiCsempésszünk egy kis nyarat a borongós őszbe. Ez az étel visszarepít …

232018. 09.

|2018.09.23.|

Tavaly nagy sikere volt a blogon a káposztás palacsintáknak. Most lilakáposztával …

062018. 09.

|2018.09.06.|

»HOZZÁVALÓK«- 10 dkg rizs- 20 dkg fagyos spenót vagy friss - 10 dkg feta sajt- …

262018. 08.

|2018.08.26.|

Van két nyerő páros: a sárgadinnye-sonka, valamint a görögdinnye -feta kombó. …

262018. 08.

|2018.08.26.|

Van két nyerő páros: a sárgadinnye-sonka, valamint a görögdinnye -feta kombó. …

242018. 08.

|2018.08.24.|

A hokkaido-tök kisebb méretű, intenzíven narancsszínű japán tökfajta. Igazi …

072018. 08.

|2018.08.07.|

Itt a padlizsán szezon, hetente többször is asztalra kerül nálunk a lila színű …

022018. 08.

|2018.08.02.|

A sült paprika annyira sokoldalúan variálható. Ez itt egy nagyon egyszerű, néhány …

042018. 07.

|2018.07.04.|

A cukkini a blog legtöbbet "foglalkoztatott" zöldsége. Most vékony szeletekre vágva, …

062018. 06.

|2018.06.06.|

»HOZZÁVALÓK«Alap :- 60 dkg burgonya ( pucolt mennyiség )- 1 tojás- 5 dkg olvasztott …

152018. 05.

|2018.05.15.|

A galette, a franciák rusztikus, omlós tésztából készült pitéje, melyhez még …

252018. 04.

|2018.04.25.|

Ma is szép idő ígérkezik. :) Ilyenkor jólesik egy saláta, ami könnyen, gyorsan …

242018. 03.

|2018.03.24.|

Maga a palacsinta szinte semmiből készül: tulajdonképpen liszt, víz és élesztő. …

222018. 03.

|2018.03.22.|

A mai étkem ihlete a televízióból jött.Igaz már régebben láttam ezt, illetve …

292018. 01.

|2018.01.29.|

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg szárazbab, 1 hagyma, 2 babérlevél, 1 evőkanál …

212018. 01.

|2018.01.21.|

Nagyon sok mindent raktam el a nyáron, többek között ajvárt is. Hideg téli estéken …

312017. 12.

|2017.12.31.|

A beluga lencse a lencsék Rolls Royce-a (és Beethoven a zene Mozartja, ugye). Mert …

262017. 12.

|2017.12.26.|

Ma már lazítottam egy kicsit, kimenekülve a karácsonyi túlevésből, mondjuk ez …

302017. 11.

|2017.11.30.|

Imádok pecázni. Miután bedobtam a botot, nem tudhatom, mi lesz a másik végén.A …

112017. 11.

|2017.11.11.|

Hozzávalók 6 személyre:2 közepes, zsenge cukkini1 lila hagymakb. 15 …

102017. 11.

|2017.11.10.|

Hozzávalók: 30 dkg kenyérliszt, 1 teáskanál szárított élesztő, 1 teáskanál …

062017. 11.

|2017.11.06.|

Színes, ízes, laktató de mégsem nehéz. Van benne édes és sós, puha és ropogós, …

122017. 10.

|2017.10.12.|

Vannak, akik a sima ecetes salátát is csillogó szemmel eszik, és vagyunk mi, akik nem …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!