194675recept

617gasztroblogger


102020. 06.

|2020.06.10.|

Sokunk kedvence a Puncs szelet, és mint sok más süteménynek, ennek is számtalan …

062020. 05.

|2020.05.06.|

Imádom a kelt tésztákat készíteni és enni is. Édeset és sósat egyaránt. Nagyon …

222020. 02.

|2020.02.22.|

Kedvenceim a sütőporos vagy szódabikarbónás fánkok, mert egyrészt sokkal hamarabb …

172020. 02.

|2020.02.17.|

ChiacchiereA farsang a jelmezbálok, a fánkok és más finomabbnál finomabb olajban …

152020. 02.

|2020.02.15.|

Ennek a sváb eredetű fánknak igazából cimetkrofni a neve, de mivel az utóbbi …

032020. 02.

|2020.02.03.|

A bőség zavara – azt sem tudom, melyik fánkot süssem meg előbb. :D Az évek óta …

252020. 01.

|2020.01.25.|

Az olaszok „kicsi gesztenyéje” (ami engem mondjuk inkább dióra emlékeztet) a …

192020. 01.

|2020.01.19.|

Már jóval a farsangi időszak előtt elkezdtem fánkok után kutatni, sőt igazából …

142020. 01.

|2020.01.14.|

Ezt speciel Kriszta oldalán találtam és nagyon megtetszett. Nála jobb formákban …

102020. 01.

|2020.01.10.|

Farsangi időszakban jönnek a szokásos fánkos posztok. De most nem ám a szalagos …

082019. 11.

|2019.11.08.|

Az égetett tészta az egyik legjobb tészta véleményem szerint. Szerénysége …

092019. 10.

|2019.10.09.|

Régóta ábrándoztam már a mákos pitéről. Idejét sem tudom, mikor ettem utoljára. …

152019. 04.

|2019.04.15.|

Hány nyuszit látsz a képen?

012019. 03.

|2019.03.01.|

  Idén március 6-ával véget ér a farsangi időszak. Olyan recepttel zárom a …

192019. 02.

|2019.02.19.|

Értem az okát, de elég idétlen nevet találtak ennek a fánknak. :D És én mindezt …

092019. 02.

|2019.02.09.|

"Itt a farsang, áll a bál, keringőzik a kanál..." - szól a mondóka. :)Bár farsangi …

312019. 01.

|2019.01.31.|

Ezt a holland eredetű fánkot hagyományosan december 26. és január 6. között …

302019. 01.

|2019.01.30.|

»HOZZÁVALÓK«Tészta :- 20 dkg liszt- 5 dkg dió- 3 dkg porcukor- 1 tk kakaópor- 1 tk …

262019. 01.

|2019.01.26.|

Hétvégére pont elfogyott a fánk, így aztán édesség nélkül maradtunk. Mindezzel …

202019. 01.

|2019.01.20.|

Burgonyafánk után kutattam a neten, és szembe jött velem az alábbi recept. …

182019. 01.

|2019.01.18.|

»HOZZÁVALÓK« - kb 12 db - hozTészta :- 10 dkg vaj- 1 dl víz- 1 tk cukor + a …

172019. 01.

|2019.01.17.|

A beignet (ejtsd: benje/bennye), avagy a fánkkészítés hagyománya az ókori Róma …

172019. 01.

|2019.01.17.|

A beignet (ejtsd: benje/bennye), avagy a fánkkészítés hagyománya az ókori Róma …

102019. 01.

|2019.01.10.|

Itt a fánkszezon! El is határoztam, hogy idén többfélét is kipróbálok, mert eddig …



Legnépszerűbb bejegyzések





.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!