115664recept

617gasztroblogger




212018. 06.

|2018.06.21.|

húsos csónakokMivel a bolti leveles tészta, igencsak jó barátom naná, hogy hozzá …

192018. 06.

|2018.06.19.|

Elsőre lehet meredeknek tűnik ez a párosítás, de ha ettünk már dinnyét fetával, …

172018. 06.

|2018.06.17.|

Ez egy nem-recept. Csak ez is olyan, hogy muszáj megemlítenem. Annyira finom, hogy …

132018. 06.

|2018.06.13.|

Kevés hozzávalóból is készülhet finom pizza.Az elsőt májkrémmel(konzerv) kentem …

122018. 06.

|2018.06.12.|

A minap belefutottam a fészen egy cikkbe. Érdemes elolvasni, ha valakit érdekel a …

122018. 06.

|2018.06.12.|

Tulajdonképpen maradékfelhasználás miatt született ez a tortillatekercs. De annyira …

092018. 06.

|2018.06.09.|

Mindenki másképpen szereti a tojást. Én például a krémes, remegős rántottát …

072018. 06.

|2018.06.07.|

A szezon utolsó spárgás receptje következik egy kedves történettel a bizalomról …

312018. 05.

|2018.05.31.|

Rajongásig szeretem a zöldfűszereket. Én azt hiszem a főzést is akkor szerettem …

302018. 05.

|2018.05.30.|

Legutóbb a púpos husihoz készítettem naant, és mivel hosszú idő után akkor …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Ez is tavalyi recept, az Erdélyi Konyha Palacsintáskönyvéhez készült. Akkor is …

232018. 05.

|2018.05.23.|

Lassan véget ér a spárga szezon. De még mielőtt ez bekövetkezne, az alábbi …

062018. 05.

|2018.05.06.|

A húslevese. A zserbója.A töltött káposztája.A fekete szeme. A barna bőre.A mély …

042018. 05.

|2018.05.04.|

Végre sikerült befejezni a veteményt a kertben, némiképp megkésve, de legalább …

282018. 04.

|2018.04.28.|

Vannak dolgok, amiket rajongásig szeretek. Ilyen az eper, a spárga, a zöld …

122018. 04.

|2018.04.12.|

Hozzávalók 4 személyre: 25 dkg nyúlmáj1 kis fej vöröshagyma2 evőkanál vaj1 …

092018. 04.

|2018.04.09.|

Ez az egyszerű kis mártás számomra olyan olaszos jellegű fogás, egyrészt mert …

092018. 04.

|2018.04.09.|

A tojáskrém általában közkedvelt étel, remélem ez a sárgarépás-bazsalikomos …

032018. 04.

|2018.04.03.|

A mit főzzünk az ünnepekre kérdéskör után mindig az következik, hogy mit …

012018. 04.

|2018.04.01.|

Tojáskrém céklával pácolt tojásbólPár éve feltettem a blogra egy céklával …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!