120116recept

617gasztroblogger




152018. 08.

|15 órája|

Ez az étel is egy  válasz arra, hogy mit kezdjünk a rengeteg cukkinivel, ami a …

092018. 08.

|2018.08.09.|

A fehér gazpacho, az Ajo blanco rendkívül népszerű Andalúziában. Malaga …

022018. 08.

|2018.08.02.|

A sült paprika annyira sokoldalúan variálható. Ez itt egy nagyon egyszerű, néhány …

012018. 08.

|2018.08.01.|

Miután elkészítettem, jöttem rá, hogy ez tulajdonképpen olyan mint a …

262018. 07.

|2018.07.26.|

Négy éves lett a blogom. Évről-évre csak örvendezek, hogy milyen jó, hogy, ha …

192018. 07.

|2018.07.19.|

Csak geochaching-ezni léptek ki a közeli domboldalra a nálunk lévő fiatalok és …

152018. 07.

|2018.07.15.|

Ezúttal Andris a konyhában. Nagyon szuper vacsorát dobott össze. Javaslom …

052018. 07.

|2018.07.05.|

Sajnos nekem nincs kertem, de ha egyszer lesz, töltött cukkinivirágot biztosan fogok …

252018. 06.

|2018.06.25.|

Míg nagyanyáink 10-20 kg alapanyagnál alább nem adták, ha eltevésről volt szó, mi …

212018. 06.

|2018.06.21.|

húsos csónakokMivel a bolti leveles tészta, igencsak jó barátom naná, hogy hozzá …

192018. 06.

|2018.06.19.|

Elsőre lehet meredeknek tűnik ez a párosítás, de ha ettünk már dinnyét fetával, …

172018. 06.

|2018.06.17.|

Ez egy nem-recept. Csak ez is olyan, hogy muszáj megemlítenem. Annyira finom, hogy …

132018. 06.

|2018.06.13.|

Kevés hozzávalóból is készülhet finom pizza.Az elsőt májkrémmel(konzerv) kentem …

122018. 06.

|2018.06.12.|

A minap belefutottam a fészen egy cikkbe. Érdemes elolvasni, ha valakit érdekel a …

122018. 06.

|2018.06.12.|

Tulajdonképpen maradékfelhasználás miatt született ez a tortillatekercs. De annyira …

092018. 06.

|2018.06.09.|

Mindenki másképpen szereti a tojást. Én például a krémes, remegős rántottát …

072018. 06.

|2018.06.07.|

A szezon utolsó spárgás receptje következik egy kedves történettel a bizalomról …

312018. 05.

|2018.05.31.|

Rajongásig szeretem a zöldfűszereket. Én azt hiszem a főzést is akkor szerettem …

302018. 05.

|2018.05.30.|

Legutóbb a púpos husihoz készítettem naant, és mivel hosszú idő után akkor …

242018. 05.

|2018.05.24.|

Ez is tavalyi recept, az Erdélyi Konyha Palacsintáskönyvéhez készült. Akkor is …

232018. 05.

|2018.05.23.|

Lassan véget ér a spárga szezon. De még mielőtt ez bekövetkezne, az alábbi …

232018. 05.

|2018.05.23.|

Lassan véget ér a spárga szezon. De még mielőtt ez bekövetkezne, az alábbi …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!