101414recept

616gasztroblogger




252017. 09.

|2017.09.25.|

Ha valaki már fogyókúrázott életében, az biztosan találkozott a káposztalevessel. …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Sziasztok Egy egészséges főzelék receptet hoztam, vegán fasírttal. A fasírt …

252017. 09.

|2017.09.25.|

Az egytálételek igen hálásak a háziasszony számára: mindent bele a jénai tálba …

232017. 09.

|2017.09.23.|

Nagyon ellene vagyok a pazarlásnak. Próbálom a maradék ételeket újrahasznosítani, …

212017. 09.

|2017.09.21.|

Ebben az időben kell valami melengető étel, ami tartalmas, mégsem nehéz, kicsit jobb …

192017. 09.

|2017.09.19.|

HozzavalokTrappista sajt3-4 tojaslisztzsemlemorzsaolaj a kisuteshezElkeszitesA sajtot …

162017. 09.

|2017.09.16.|

Néha olyan jólesik egy gyrost vagy egy döner kebabot megenni az utcán. Bár nem …

142017. 09.

|2017.09.14.|

 A gombában az a jó, hogy olyan sokféleképpen tudjuk elkészíteni, hogy sosem ununk …

142017. 09.

|2017.09.14.|

Jön az ősz, ilyenkor jó este leülni egy jó meleg tartalmas leves mellé. Ez egy …

132017. 09.

|2017.09.13.|

 Egy főiskolás csoporttársamnak olasz volt az édesanyja, úgyhogy én már akkor …

122017. 09.

|2017.09.12.|

Amikor az ember egy kedves chili termelő baráttól kap egy nagy doboznyi különböző …

092017. 09.

|2017.09.09.|

Szeretnél valami finomat enni? Nincs kedved sokat szöszmötölni a konyhában? Inkább …

062017. 09.

|2017.09.06.|

Újra és újra előkerül ez a finomság az étlapomon. Szeretem. Na. Ez van. Nálunk …

272017. 08.

|2017.08.27.|

A diós pogácsa mellett a krumpliprósza is táj jellegű étel.Minél …

252017. 08.

|2017.08.25.|

A nyár slágere a lecsó, legyen az éppen bográcsban készítve, vagy annak …

232017. 08.

|2017.08.23.|

Ez egy olyan saláta, amit az is jóízűen fogyaszt el, aki igazából nem egy saláta …

222017. 08.

|2017.08.22.|

Az idei nyáron is sok termés volt a patiszon (csillagtök) bokron, így készült …

222017. 08.

|2017.08.22.|

Szeretem az őszi hideg szobákat,ülni kora reggel összehúzott köntösbena kitárt …

212017. 08.

|2017.08.21.|

Vallom, hogy a kevesebb több és hogy a klasszikus ízek örök életűek. Ennek …

182017. 08.

|2017.08.18.|

 A padlizsán szezon kellős közepén járunk. Érdemes ilyenkor a már megszokott …

132017. 08.

|2017.08.13.|

Valahogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni a legegyszerűbb ételeinkről. Sokszor …

082017. 08.

|2017.08.08.|

A pak choi (ejtsd: pak-csoj), más néven kínai bordás kel, egy  haragoszöld, …

062017. 08.

|2017.08.06.|

Az augusztus idén nagyon nagy forrósággal köszöntött be. Amúgy is az év …

042017. 08.

|2017.08.04.|

Hallottál már a töklevesről? Ha nem, épp ideje kipróbálnod. :) Úgy gondoltam, …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!