120139recept

617gasztroblogger




102018. 08.

|2018.08.10.|

„Drámai mértékben csökkent az utóbbi bő egy évtizedben a Balaton-felvidék …

172018. 07.

|2018.07.17.|

A nyári időszak ideális esetben egy évente visszatérő kéthónapos lehetőség arra …

212018. 06.

|2018.06.21.|

Ráadásul a szó legszorosabb értelmében kézműves borászat. A borok egytől-egyik …

172018. 05.

|2018.05.17.|

Még tavaly novemberben vettem részt a pince által szervezett szűk körű kóstolón, …

172018. 05.

|2018.05.17.|

Még tavaly novemberben vettem részt a pince által szervezett szűk körű kóstolón, …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Szabó Edit "Gyengébb? Nem!" című könyve 26, a bor világában tevékenykedő nő …

062018. 04.

|2018.04.06.|

Úgy tűnik, már hagyomány lesz belőle, hogy évente (legalább) egyszer összegyűlik …

092018. 03.

|2018.03.09.|

A Furmint Február rendezvénysorozatába az utóbbi évek során több vidéki helyszín …

172018. 02.

|2018.02.17.|

Badacsony és környéke közértelmezésileg a fehérborok vidéke méltóztatik lenni, …

152018. 01.

|2018.01.15.|

"Friedrich Dániel útja a Degenfeldtől a Pántlika Pincészet érintésével a Szent …

292017. 12.

|2017.12.29.|

Évzáró poharazgatás borbarátokkal, születésnap, karácsony... volt bőven alkalom, …

142017. 12.

|2017.12.14.|

Az először három éve megrendezett Vörös Balaton igyekszik megtörni azt a …

292017. 11.

|2017.11.29.|

A Sabar Borház 2015-ös és 2014-es borairól is írtunk már a blog hasábjain. A …

152017. 11.

|2017.11.15.|

Egyszer azt találtam írni, hogy „rövid múltja ellenére Bakó Ambrust én az egyik …

252017. 10.

|2017.10.25.|

A szélesebb közönség számára abszolút fiatalnak tűnő badacsonyörsi Csendes …

182017. 09.

|2017.09.18.|

Hadd unalmaskodjak tovább a balatoni témával. Javarészt az előző posztok …

042017. 09.

|2017.09.04.|

Már évek óta szerepel a nyári programtervben egy több napos badacsonyi bortúra, de …

262017. 08.

|2017.08.26.|

A rosé-któl az egységsugaró fogyasztó nem vár sokat, kitölti/megkapja, megissza, …

272017. 07.

|2017.07.27.|

Etyek három fő szőlőfajtája a chardonnay, a sauvignon blanc és a pinot noir, és …

162017. 05.

|2017.05.16.|

A Kóstolom csapata exkluzív Villa Tolnay kóstolóra invitált április végére a …

122017. 04.

|2017.04.12.|

Március elején Köpcös invitálásának köszönhetően egy öreg tokaji édeseket …

142017. 02.

|2017.02.14.|

A csapadékgazdag évjáratok szőlő- és bortermelésre gyakorolt hatását sem nem …

1
next page

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!