110916recept

616gasztroblogger




042018. 02.

|2018.02.04.|

Alap:2 csomag oreo keksz darálva1-2 ek vajAlmás réteg2 alma1-2 ek cukorfahéjMákos …

312018. 01.

|2018.01.31.|

Almalekvár: 1.5 kg édes alma hámozva mérve. Az almát vékony kis háromszögekre …

162018. 01.

|2018.01.16.|

Az éjszaka végre hó lepte be felénk is a tájat, és az mellett hogy szép fehér …

092018. 01.

|2018.01.09.|

Az új évben szeretnék több egészségesebbnek mondható ételt készíteni, persze …

282017. 12.

|2017.12.28.|

A néphagyomány szerint az év első napján lencsét, babot, borsót..... kell …

202017. 12.

|2017.12.20.|

Az ünnepi sütemények készítésekor összegyűlt tojásfehérjéből nálam …

012017. 12.

|2017.12.01.|

Édesanyám kedvenc  alap tésztájának  továbbgondolt   …

302017. 10.

|2017.10.30.|

Az ősz beköszöntével nálunk az alma nem hiányozhat a gyümölcsös kosárból. …

222017. 10.

|2017.10.22.|

A hosszú hétvégére egy egyszerűen összeállítható tepsis hús készült nálam, …

132017. 10.

|2017.10.13.|

A meggyes- és kapros-túrós kígyórétes (ide kattintva található a recept) és a …

082017. 10.

|2017.10.08.|

Nagyon szeretem a az omlós tésztájú pitéket, így az ősz beköszöntével sokszor a …

012017. 10.

|2017.10.01.|

Beköszöntött az ősz, és vele együtt a gyümölcsös piték sütésének ideje is. …

292017. 09.

|2017.09.29.|

Ennek a  süteménynek a receptjét lányom találta aki megsütötte és …

242017. 04.

|2017.04.24.|

Óriásira nőt a rebarbara bokor a kertben, szép hosszú szárral, és jókora …

172017. 03.

|2017.03.17.|

Az elkészítési technikát láttam egy újságban  megtetszett majd …

222017. 02.

|2017.02.22.|

Az alma-krémlevest és a sütőtök-krémlevest külön, külön is szeretem, de …

102017. 02.

|2017.02.10.|

Akár alma töltelékkel vagy mint én almalekvárral  készítve is finom tud lenni …

042017. 02.

|2017.02.04.|

Lehetséges hogy a recept elolvasása után azt gondolnánk, hogy órákat a konyhában …

122017. 01.

|2017.01.12.|

Megérdemli hogy szerepeljen  a blogomban mert annyira finom és egyszerű …

052017. 01.

|2017.01.05.|

Nincs mit nagyon ragozni rajta. Finom, rostban gazdag, lassú felszívódású …

032017. 01.

|2017.01.03.|

Az előző évekhez hasonlóan idén is a karácsonyra és szilveszterre készült …

302016. 12.

|2016.12.30.|

A lencsével egész évben kissé mostohán bánok, nagyon ritkán főzök, pedig még …

262016. 12.

|2016.12.26.|

Minden évben részt veszek az Édes Álmok pitesütő versenyen és jótékonysági …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!