114079recept

617gasztroblogger




182018. 05.

|2018.05.18.|

Hozzávalók 30X40 cm-es tepsihez:A tésztájához:60 dkg liszt20 dkg vaj5 dkg cukor2,5 …

152018. 05.

|2018.05.15.|

Ma egy jó kis felhőszakadással indult a nap és hűvösebb lett az idő, így aztán …

142018. 05.

|2018.05.14.|

Igaz a héten nem lesz annyira meleg, mint az elmúlt napokban volt, de szerintem egy …

082018. 05.

|2018.05.08.|

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már többször jártam úgy …

082018. 05.

|2018.05.08.|

Egy ideje már foglalkoztat, a babos-rizs készítése.Aztán a minap mit látok a tv-ben …

042018. 05.

|2018.05.04.|

Nincs olyan hét, hogy ne készüljön valamilyen kalács a konyhánkban. Most volt pár …

272018. 04.

|2018.04.27.|

Szeretjük az almás süteményeket, különösen az almás pitét, aminek vékony a …

262018. 04.

|2018.04.26.|

Új ötletek, új receptek után kutatva mostanában sűrűn lapozgatom Mautner Zsófi …

252018. 04.

|2018.04.25.|

Nem sok időm volt mostanában, ugyanis nagyon nagy melóban vagyunk folyamatosan. Kedves …

222018. 04.

|2018.04.22.|

Könnyű, csirkemelles egytálétel. Ezt az ételt akkor készítsük, ha könnyű, …

192018. 04.

|2018.04.19.|

Igazából tökre látható. Ki tudja, miért ez a neve, ami egyébként idegen …

102018. 04.

|2018.04.10.|

Azt hiszem én mindenféle náció konyháját kedvelem:) Vagyis mindenféle náció …

072018. 04.

|2018.04.07.|

Ez az egyszerű almatorta hirtelen ötlettől vezérelve született, és az …

062018. 04.

|2018.04.06.|

Amíg nincs friss primőr, az alma mindig rendelkezésünkre áll, sokféleképpen …

202018. 03.

|2018.03.20.|

Nagyon finom illat volt a konyhába amíg sültek ezek az almás-fahéjas morzsás …

182018. 03.

|2018.03.18.|

“Ez egy reklámajándék. De elég speciális.” – írta Kádár Imre egy Facebook …

132018. 03.

|2018.03.13.|

A szirmok roppanós diót és szájban olvadós baracklekvárt rejtenek. Fotók: Kiss …

122018. 03.

|2018.03.12.|

Februárban mindig rengeteg családi szülinap és névnap van, így legalább kedvemre …

082018. 03.

|2018.03.08.|

Az én álláspontom, az az általános tény, hogy reggelizni kell  !!!Mindegy, …

062018. 03.

|2018.03.06.|

Sajnos nem túl sűrűn fogyasztunk levest, de amikor igen, akkor nagyon jól tud esni. …

032018. 03.

|2018.03.03.|

Hozzávalók:a tésztához20dkg      tönköly liszt világos9,5dkg  …

022018. 03.

|2018.03.02.|

Ez a süti olyan népszerű lett nálunk, hogy pár nap eltéréssel kétszer is …

022018. 03.

|2018.03.02.|

 Bár Hollandiában nem ettünk ilyen süteményt, mégis bekerült a …

262018. 02.

|2018.02.26.|

A hétvégére almás pitét terveztem. El is készítettem egy újabb változatban. A …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!