Blogajánló

blogajánló

Ha tud olyan blogról, amely nem szerepel a torkosborz.hu oldalon, de szeretné itt látni, adja meg az elérhetőségét!



A feldolgozás nem automatikus, a megjelenésig türelmét kérjük!
Olasz neve: rucola A rucola egy aromás, lágyszárú, egynyári növény, mely a Mediterrán…
Olasz neve: pappardelle A pappardelle egy hosszú, kb.: 13 mm szélességű, tojásból,…
A fészkesvirágzatú jázminpakóca (Stevia rebaudiana Bertoni), vagy közismertebb nevén…
Jó ideje foglalkoztat a kérdés, hogy mikor tekinthető egy élelmiszer alapanyag…
Még májusban történt, hogy egy ráncosra aszalódott gyömbérgumót (Zingiber officinale)…
A mai cukorfóbiás világban nem számíthat sikerre egy a nádcukor pozitívumairól szóló…
A  “sós ricotta” vagy  az “érlelt ricotta” (ricotta stagionata), amely olyan…
A recept neve olaszul: salamoia bolognese Előkészítési idő: 15 perc Sütési idő…
Fotó forrása: Naturfutár A kókusz húsából pépesítéssel nyerik a 100%-os kókuszkrémet…
Mi is az a kókuszvirág cukor, vagy kókuszcukor?A kókuszvirág cukor a kókusz pálma bimbózó…