122447recept

617gasztroblogger




132018. 09.

|2018.09.13.|

Első olvasásra akár egy hatalmas fizetett hirdetésnek tűnhetnek soraim, de mindenkit …

072018. 09.

|2018.09.07.|

A François márka új mérföldkőhöz érkezett: végre új taggal bővül a nemes …

052018. 09.

|2018.09.05.|

Bujdosó Brut Rosé Összesen 5000 palack készült belőle, a címkét pedig Ipacs Géza …

112018. 08.

|2018.08.11.|

Miért is ne?! Egyszerű elkészíteni, laktató és nem kell sokat bíbelődni …

072018. 08.

|2018.08.07.|

Cyril Brun, a Charles Heidsieck champagne-ház pincemestere 2018 áprilisában, a 9. …

172018. 07.

|2018.07.17.|

Felejtsük el a balatoni szocreálos csárdákról kialakított képet, hiszen ebben a …

022018. 06.

|2018.06.02.|

Csapody Balázs (ITT olvasható a vele készített interjúm), a Kistücsök Étterem …

302018. 05.

|2018.05.30.|

A Magyar Sommelier Szövetség szervezésében 6 tállyai pincészet (Dudovics, Szalóczi …

072018. 02.

|2018.02.07.|

Koch Csaba két évvel ezelőtt vágott bele a pezsgőkészítésbe, az első elkészült …

052017. 11.

|2017.11.05.|

A Villa Medici Étterem családi vállalkozásként 1991-ben nyitotta meg kapuit …

292017. 10.

|2017.10.29.|

Az Arany Kaviár-t hosszú évek óta Magyarország 10 legjobb éttermei közé sorolja a …

252017. 06.

|2017.06.25.|

De még mennyire, hogy van! Itt van például Niko Tähti újabb receptje: parmezános …

172017. 06.

|2017.06.17.|

Akkor most nyaljuk meg mindegyik ujjunkat és igyunk champagne-t: itt a legújabb recept …

142017. 01.

|2017.01.14.|

November végén volt szerencsém a Kreinbacher Birtokra látogatni, amiről …

152016. 12.

|2016.12.15.|

Ha valakinek még mindig csak a juhfark és a nászéjszakák bora jut eszébe Somlóról …

132016. 12.

|2016.12.13.|

Hozzávalók (4 személyre) 4db Vilmos körte 6dl vörösbor 1db bio narancs 1db bio …

062016. 07.

|2016.07.06.|

Hírek: Nagyszerű hírek érkeztek a mai napon a harmadik alkalommal megrendezett …

Legnépszerűbb bejegyzések




.

Megújult a torkosborz.hu!

demo

Funkciók: a szivecske ikonnal az adott bejegyzést tudod eltárolni, mintha csak egy befőttet tennél a spájzba. Az így megőrzött írásokat bármikor elő tudod hívni bejelentkezés után a Spájz menüponttal.

Blogbejegyzés: a bloggerek írásai, melyeknek rövid előzetesét nagy tisztelettel közlünk a torkosborz.hu-n. A címre vagy szövegre kattintva eljuthatsz a teljes íráshoz, a szerző nevére kattintva egy listát kapsz a bloggertől, a torkosborz.hu-n megjelent bejegyzésekkel.

Címkék: egy kis segítség, mellyel tematikusan tudod böngészi az oldalt. Egy címkére kattintva az összes olyan bejegyzést megkapod, melyhez a szerző az adott címkét rátűzte.

Rendben, nem szeretném többet ezt látni!