Marcipános - sós karamellás - meggyes sütemény (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)

  • 2023.05.09.
  • 4

Hozzávalók:10 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék20 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék3 dkg Nutriversum Vegan Pro - marcipán3 dkg édesítő (1:4)1 cs sütőpor4 dl víz15 dkg meggy5 dkg Nutriversum Protein crunchy - étcsokis2 dkg útifűmaghéj1 ek citromléKrém:10 dkg Nutriversum Vegan Pro - sós karamellás10 dkg Nutriversum Kesudióvaj2,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - marcipános2 dl cukormentes növényi tejszínízlés szerint édesítő+ Nutriversum Protein crunchy - étcsokisElkészítés:A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan össze keverjük, majd hozzáadjuk a meggyet és a protein crinchyt, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan kikeverjük.Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a masszát, elegyengetjük benne, majd 180 fokos sütőben kb. 35-45 perc alatt megsütjük.A krémhez az alapanyagkat egy tálban alaposan kikeverjük, majd ha meghűlt a piskóta, akkor eloszlatjuk rajta, majd megszórjuk a tetejét protein crunchyval.