Gyulai kolbász reggelire a Don Pepéből? Igen!

  • 2023.05.19.
  • 1

Pizzát reggelire? A Don Pepe májusi újdonságai közt található Gyulai Kolbászos Vasárnapi Reggeli! pizza egy igazi csemegének ígérkezik azok számára, akik szeretnének kicsit másra ébredni a hétvégén!

A feltétezést sajtkrémmel kezdik, ami lágy és krémes alapot biztosít a többi hozzávalóknak. Az első harapás után azonnal érezhető, hogy a Gyulai kolbász az, ami dominál az ízvilágban. Jellegzetes, füstös ízt kölcsönöz a pizzának, és a tükörtojással együtt valóban a reggeli jellegét erősíti. A lilahagyma és a paradicsom tovább színesíti a pizza megjelenését és frissességet kölcsönöz az ízeknek. Az édes paradicsom és a kissé csípős lilahagyma pedig tökéletesen kiegészítik a kolbászos ízeket.

Bár az eredeti összetevők között szerepel a hegyes erős paprika, én ezt kihagytam a rendelésnél, de nyugodtan merem állítani, hogy ez csak tovább javítana a pizza kolbászos-tojásos, magyaros reggeli hangulatán, és ízvilágán.
A Gyulai Kolbászos Vasárnapi Reggeli! pizza alapesetben 3990 forintba kerül, ami korrekt árazásnak mondható a méretet és az ízeket figyelembe véve. A fotók ne tévesszenek meg senkit, én a kisebb, 26 centis kivitelt kértem, ami 300 forinttal olcsóbb, de egy ember számára emészthetőbb adagot jelent.

A Gyulai kolbászos széria legextrább darabja tehát jól vizsgázott nálam, ez alapján pedig a teljes palettát bátran ajánlom bárkinek, aki extra kolbászos ízvilágú pizzát kóstolna.