Vörös saláta áfonyás-ibolyás balzsamecettel

  • 2014.03.20.
  • 6

Ismét beköszöntött a tavasz! :)Hozzávalók:-1 fej vörös levelű salátához-25 dkg koktélparadicsom -Violetta Áfonyás-Ibolyás Balzsamecet-(görög) olívaolaj-pici tengeri só-25 dkg sonka, hajszál vékonyra szeletelve-5 dkg érett, kemény olasz sajtA salátát tálba tépkedem,a Violetta Áfonyás-Ibolyás Balzsamecetetaz olívaolajjal és a sóval összekeverem;a salátán elrendezem a sonkát, a paradicsomot,leöntöm az ecetes-olajosöntettel, majd (krumplihámozóval)sajtot forgácsolok az egész tetejére.Magában fogyasztandó -így tökéletes-,de grillen sült húsokhoz is teljesenhibátlan az összeállítás!Az ecet pedig...fenomenális! :)))