Sárgarépás marharagu nokedlivel (paleo)
- 2017.02.05.
- 4
Sárgarépás marharagu nokedlivel (paleo)
A mai ebéd mellé a Paleoilt Éléskamra nokedlijét készítettem el a marharagú mellé
finom.Hozzávalók: 4
főreElőkészület: 20 perc, főzési idő: 2 óra 10 perc.2 ek paleolaj1 fej vöröshagyma3 gerezd fokhagyma60 dkg marhanyak1 púpozott ek fűszerpaprikasó,bors ízlés szerint30 dkg sárgarépa1 db hegyes-erős zöldpaprika1 csomag
Paleolit Éléskamra hagyományos nokedli keverékpetrezselyem a tálaláshozElkészítése:Egy nagy lábasban felhevítjük az olajat, és megpároljuk rajta a finomra vágott vörös- és fokhagymát. Rádobjuk a megtisztított, felkockázott marhahúst, nagy lángon alaposan lepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről. Megszórjuk a pirospaprikával, jól elkeverjük, azután visszatesszük a tűzre.A húst megsózzuk, megborsozzuk, és beleforgatjuk a megtisztított, felkarikázott répát és paprikát.Felöntjük egy kevés vízzel,
közepes lángon, lefedve
készre főzzük a ragut( mindig kevés vizet öntünk hozzá).A nokedlit lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután