Padlizsán és juhtúró avagy Reggeli zamatok
- 2021.03.02.
- 4
Hát Drágájim, nem tudom mit Ãrjak ide úgy, hogy ne ismételjem magam ðŸ˜...na, de mindegy, a sztori a szokásos, valami enni kell reggelire és van amit el kell használni... 😉
hm... 😋👌
HAMIS PADLIZSÃNKRÉM
JUHTÚRÓVAL ÉS ALMÃVALHozzávalók:1 db padlizsán (kb.40dkg)1 db alma 20 dkg juhtúrórozmaringbors, sóolÃvaolajA padlizsánt és az almát apró, kb. 0,5 centis kockákra daraboljuk.Megsózzuk, borsozzuk, rozmaringgal ÃzesÃtjük és 5-8 perc alatt olÃvaolajon megfonnyasztjuk, finoman megpirÃtjuk.Még meleg hozzákeverjük a juhtúrót, aprÃtott petrezselyem zölddel frissÃtjük, lehűtve, friss kenyérrel vagy pirÃtóssal kÃnáljuk.
Aki nem lájkolja a juhtúrót
A szerzőről
Őrülten jó ételek