Padlizsán és juhtúró avagy Reggeli zamatok

  • 2021.03.02.
  • 4

Hát Drágájim, nem tudom mit írjak ide úgy, hogy ne ismételjem magam 😏...na, de mindegy, a sztori a szokásos, valami enni kell reggelire és van amit el kell használni... 😉
hm... 😋👌
HAMIS PADLIZSÁNKRÉM
JUHTÚRÓVAL ÉS ALMÁVALHozzávalók:1 db padlizsán (kb.40dkg)1 db alma 20 dkg juhtúrórozmaringbors, sóolívaolajA padlizsánt és az almát apró, kb. 0,5 centis kockákra daraboljuk.Megsózzuk, borsozzuk, rozmaringgal ízesítjük és 5-8 perc alatt olívaolajon megfonnyasztjuk, finoman megpirítjuk.Még meleg hozzákeverjük a juhtúrót, aprított petrezselyem zölddel frissítjük, lehűtve, friss kenyérrel vagy pirítóssal kínáljuk.
Aki nem lájkolja a juhtúrót