Őszi grill

  • 2015.10.25.
  • 7

Vasárnap reggelre kockára fagyott az autó első és hátsó szélvédője. Ezek szerint tiszta volt az éjszaka. Lassan hideg lesz már az udvaron grillezni, mert elviszi a meleget az idő. Bogrács még sokáig játszik majd.A lassan beköszöntő hideg idő tudatában a héten még grilleztünk egyet. Gyorsan elkészülő húst, csirkemellet választottam. A pác elkészítéséhez összekevertem olívaolajat, szójaszószt, mustárt, csili szószt, fekete borsot, cseppnyi piros paprikát.A mártáshoz apróra vágtam egy fej lila hagymát, majd zöldcitrom levével ízesített tejfellel kevertem össze.A köret sütőben sült burgonya volt.A "mártás" csöppnyit sűrűre sikerült, de nem volt panasz miatta :)

Címkék

Csirkemell Grill