MEGGYES TORTA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)

  • 2016.07.04.
  • 8

Hozzávalók.Keksz alap:1 cs Mester keksztekercs por (350 gr)1,5 dl kókusztejszín25 dkg margarin25 dkg meggylekvár+ ízlés szerint édesítőGyümölcs réteg:20 dkg meggybefőtt (nekem cukormentes házi volt)0,5 dl kókusztej10 gr Mester vaníliás pudingporkb 30 gr útifűmaghéjízlés szerint édesítő+ mester diabetikus étbevonó vagy házi csokiElkészítés:A keksz alapot kidolgozzuk
- keksztekercs por, kókusztejszín , margarin, lekvár, édesítő -, majd egy torta forma aljára nyomkodjuk a felét.Betesszük a hűtőbe.Majd a befőttet leturmixoljuk, és hozzáadjuk a gyümölcs réteg többi alapanyagát, és aaposan kikeverjük, majd rátesszük a kekszrétegre.Majd a maradék kekszréteg jön a tetejére, és csokival zárjuk.Ízlés szerint díszítjük.