Kolbászos marharagu pirított burgonyával

  • 2021.04.16.
  • 5

Ebben az egyáltalán nem tavaszias időben gondolkodtam milyen fogást hozzak nektek, valami tavasziasat, vagy inkább melengető őszieset, és úgy döntöttem, hogy utóbbi bőven belefér. Megmondom őszintén én a héten még a kandallóba való begyújtáson is elgondolkodtam, amikor leesett a hó, el tudtam volna képzelni, hogy egy forró teával mellé kucorodjak este, de erre nem került sor, ellenben az is előfordulhat, hogy hétvégén én is valami hasonlóan melengető ételt fogok készíteni, mint ez a fűszeres, kolbászos marharagu.
Ami szintén nagyon jó dolog ebben az ételben az az, hogy lassúfőzőben is elkészíthető, így este mindent belepakoltok és reggelre készen is van az ebéd, amennyiben viszont nem rendelkeztek ilyennel, akkor sütőben egy fedeles vasedényben, vagy jénaiban is el tudjátok készíteni, így viszont a sütési hőfok 160° és nagyjából 2-2,5 órán keresztül szükséges sütni.A recept megjelent a márciusi Kifőztük magazinban, az elkészítéshez a lassűfőzőt a Russell Hobbs biztosította.